Tíz évet várt a magyar családapa erre a nyaralásra

Startlap - Startlap
Visszatér az ország kedvenc faluja. Farkasfalkát fogott az aggteleki vadkamera. Titkos elitklubok Budapest alatt. Ismerd fel a sztárokat egyetlen testrészük alapján. Vasárnapi magazinos hírösszefoglaló.

Tíz év után megvalósult az álma

Péter már 10 éve minden kiállításon nézegette a szebbnél szebb lakóautókat. Régi álma, hogy egyszer egy ilyennel vigye a családot nyaralni, most megvalósult. A kétgyermekes családfő megosztott pár gondolatot a lakóautózással kapcsolatos tapasztalatairól, hátha ezzel tud segíteni azoknak, akik szintén lakóautós nyaralásról álmodoznak, de eddig nem merték bevállalni. A cikkért ide kattints.

Izgalmas történetekkel tér vissza a képernyőre a legismertebb magyar falu

Fotó: Sárosi Attila

Már csak pár nap és negyedik évadjával folytatódik az RTL Klub népszerű sorozata, “A mi kis falunk.” Pajkaszeg lakói történetének folytatását  sok néző várja, hiszen a kis falu közössége mindig tartogat újabb és újabb meglepetéseket. Az alábbi cikkből megtudhatod az új évad elstartolásának pontos időpontját, és a történet folytatásából is kapsz némi ízelítőt.

Farkasfalkát fogott az aggteleki vadkamera

Az Aggteleki Nemzeti Park augusztus 14-én újabb farkasfalkáról készült videót osztott meg Facebook-oldalán. A felvételt Szabó Ádám, az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóságának szakreferense tette közzé. A kameracsapdás mozgóképeken farkasok sétálnak békésen az éjszakai erdőben, méghozzá egész szép számban, hisz az elsőként érkező felderítőt további öt, kémlelve szaglászó társa követi, akik rá se hederítenek a kameracsapdára. A ritka felvételt itt nézheted meg.

Rejtett klubok Budapest alatt, ahová csak az elitnek van szabad bejárása

iStock

Vannak játszóterek a gazdagok és hatalmasok számára Budapesten is, ahol komoly pénzekről döntenek méregdrága gint kortyolgatva táncosnők társaságában. Hol, hogyan, és mennyiért mulat a magyar gazdasági elit – ezt a kérdést feszegeti Kordos Szabolcs nemrégiben megjelent Hungary by Night című könyve, amelyből az alábbi cikk árul el néhány meghökkentő részletet.

Ezeknek a csillagjegyeknek “se veled, se nélküled” a párkapcsolata

Ezek a csillagjegyek nagyon gyakran “se veled, se nélküled” párkapcsolatokba bonyolódnak. Ők azok, akik együtt élni sem igazán tudnak a társukkal, de elszakadni sem képesek tőle. Vajon te és a párod köztük vagytok?Kiderülnek a legfontosabb részletek a horoszkópból.

Kvíz: felismered a sztárokat egyetlen testrészük alapján?

MTI/EPA/Will Oliver

Nehéz feladatnak tűnik elsőre egyetlen testrész alapján felismerni valakit, még akkor is, ha rengetegszer láttuk már az illetőt személyes találkozás során, vagy a sztárok esetében jellemzően képernyőn, mozivásznon. De meg fogsz lepődni, hogy egyáltalán nem teljesíthetetlen helyes válaszokat adni. Hogy a teljes képet lásd, és megtudd, kiből “vágtak ki” egy kis részletet, kattints ebben a cikkben a képekre.

Épp ideje volt normális esernyőket gyártani – mutatjuk

Ki ne élte volna már át, hogy egy nyári zápor hirtelen csapott le rá, s ahelyett, hogy tapsra kinyílt volna az esernyő, bíbelődni kellett vele, aztán mire felhúzta, már ronggyá is ázott. Ennek a kínlódásnak vége, olyan esernyő készült, aminek birtokában valósággal esedezünk egy-egy hirtelen lezúduló záporért. Ebben a cikkben videót is láthatsz az új csodaesernyőről.

Hitler csak így merte megenni az ebédjét

iStock

Képzeld el, hogy az étel, amit épp megenni tervezel, az utolsó lesz az életedben. Belehalhatsz a reggelidbe, az ebédedbe, vagy a vacsorádba. Nincs választásod, minden eléd tett fogást meg kell enned. Egy kis női közösség tagjai a Harmadik Birodalomban minden nap halálfélelmet éreztek, amikor étkezésre került a sor. Ők voltak azok, akik előkóstolták Adolf Hitler ételeit a második világháború utolsó két és fél évében. Ha egyikük sem esett össze holtan, Hitler meg merte enni az ebédjét. Róluk szól az alábbi cikk.

Eloszlatta a pletykákat a budapesti kórházból eltűnt doktornő

Dr. Pető Erika még előző héten tűnt el egy fővárosi kórház toxikológiai osztályáról. Mint később kiderült, a mozgásterapeutaként dolgozó nő önként távozott az intézményből. Eltűnésekor voltak, akik öngyilkosságra gyanakodtak, de a doktornő a napokban eloszlatta a pletykákat és maga számolt be a nem hétköznapi esetről.

20 ezer forintba sem került: Így újította fel konyháját a leleményes anyuka

Az előtte utána fotókat az anyuka gyermeke tette fel a közösségi oldalakra, aki elmondta azt is, ugyan csak bérlik a lakást, édesanyja már nagyon unta a sivár konyhát. Ám mivel a főbérlőjük nem szeretett volna pénzt fordítani a felújításra, az anya pedig nem akart túl sokat költeni saját zsebből, igyekezett a legminimálisabb összegből kipofozni a helyiséget. Ebből a cikkből megtudhatod, milyen módszerrel dolgozott és fotók tanúskodnak arról, hogy mi lett az eredménye a felújításnak.

Ez is érdekelhet

képcím

Fotókon a brutális budapesti tűzeset - kedd éjjel csaptak fel a...

képcím

Budapest: Nem törlik el a teherforgalmi behajtási díjat

képcím

Hivatalos: a BKK visszavonja a járatritkításokat