Félelmetesen fiatalon veszítették el a szüzességüket ezek a sztárok

Tarolt Ábel Anita bikinis fotója. Varázsütésre eltűnt Kozsó 56 milliós tartozása. Katalin hercegné akkorát villantott, mint még soha. Schobert Norbi: Halálos járvány van hazánkban. Itt a nagy heti bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-08-17 13:21

iStock

Sztárok, akik nem csak a fejüket veszítették el gyerekkorukban

Természetesen semmiféle szabály nincs arra, hogy egy lánynak vagy fiúnak mikor jó elveszítenie a szüzességét. Jó időpontról aligha beszélhetünk, viszont az biztos, hogy aki minél később esik át élete nagy pillanatán, és úgy, hogy erre fejben és lélekben is fel van készülve, nem valamilyen kortárs nyomás hatására, hanem belső elhatározás, és tegyük hozzá tényleg szerelem, vonzalom miatt int búcsút az érintetlenségének, valószínűleg sokkal szebb emlékeket fog őrizni az elsőről. Ha tudni szeretnéd, hány évesen veszítette el a szűzességét többek között Gillian Anderson, az X-akták Scullyja, Johnny Depp vagy éppen Chris Brown, ide kattints.

Ábel Anitát is megérintette a nyár szele, és végre teljes valójában mutatta meg bikinis testét

Ábel Anita teste teljesen átalakult másfél évvel ezelőtti életmódváltása óta, az eredményt eddig azonban legfeljebb ruhában mutatta meg, vagy olyan fürdőruhás fényképeken, amiken igazából nem látszott semmi. Na de most vége a takargatásnak, Ábel két olyan képet tett közzé a bikinis valóságról, amin az egész alakja jól látszik. A fotókat elnézve érthetetlen, miért várt erre eddig

Rózsa György olyan kommentet írt Tóth Andi fürdőruhás képéhez, hogy azóta is azt kívánjuk, bárcsak soha ne olvastuk volna el

MTVA Fotó: Zih Zsolt

Rózsa Györgyről mindig tudtuk, hogy szereti a nőket, eddig azonban csak a maga csokornyakkendős udvariasságával adta ennek tanújelét. Tóth Andi legfrissebb instás képe alatt viszont valami olyasmit írt, amire nehéz szavakat találni. Szerencsére az énekesnőnek sikerült. Ha érdekel Rózsa Gyuri kommentje, akkor a lenti cikket olvasd el.

Katalin hercegné akkorát villantott, mint még soha

Kétszeresen is emlékezetes volt az a jótékonysági vitorlásverseny, amelyen a napokban tette tiszteletét Vilmos herceg és családja: egyrészt Sarolta hercegnő nagy nyelvnyújtása miatt, másrészt pedig édesanyja öltözéke okán. Katalin ugyanis olyan sokat mutatott magából a nagy nyilvánosság előtt, amennyit még korábban soha.

Schobert Norbi: Egy olyan járvány van Magyarországon, egy halálos járvány, ahol 7 millió fertőzött van

Schobert Norbertnek minden szava arany, kár, hogy olyan sok benne a pontatlanság. A fitneszcézár legutóbb az RTL Klub reggeli adásában tette közkinccsé magvas gondolatait, szokásához híven hatalmas átéléssel. Az adás részletét a lenti cikkben találod, kattintani fokozottan érdemes, Norbira mindig az.

“Nem érdekel, hogy ki mit mond, ez az én szuverén döntésem, amihez senkinek semmi köze” – Oszter Sándor elárulta, kire hagyja milliárdos vagyonát

MTVA Fotó: Zih Zsolt

Csak a diósjenői birtokának értékét 750 millió forintra becsülik, így nem kevés pénzről beszél Oszter, amikor majdani hagyatékát emlegeti. Emlegeti, mert a tehetségével és botrányos ügyeivel egyaránt nagy érdeklődést kiváltó művész eldöntötte, kire hagyja örökül élete munkájának forintosítható gyümölcseit.

Mutatjuk az első fotót Nyári Edit kislányáról, aki egy nagyon különleges nevet kapott

Nyári Edit és Dráfi Kálmán nagy titkolózók: először házasságukat, majd az énekesnő terhességét nem leplezték le igen sokáig. De aztán amúgy mindkét történésről címlapon számoltak be ők maguk. Kislányukkal sincs ez másként: ő a pénteki BEST magazinban mutatkozott be a világnak.

Varázsütésre eltűnt Kozsó 56 milliós tartozása

A Bors szúrta ki, hogy az Ámokfutók zenekar frontembere eltűnt a NAV nagyadósok listájáról. Kozsó az esetről a rá jellemző stílusban reagált. A meghökkentő nyilatkozatot alább olvashatod.

 

Erre a linkre kattintva még több hírt találsz!

Mai nap hírei

Felmérték a Leonardo da Vinci rajzain lerakódott mikroorganizmusokat

szimpatika.hu10 órája

Megszűnik jövőre a HBO GO

gsmring.hu11 órája

Kiszorítaná a külföldi élelmiszerláncokat az országból Lázár János

168ora.hu13 órája

Micsoda nő! Julia Roberts rövidnadrágban mutatta meg alakját

joy.hu13 órája

Orbán Viktor válaszolt Manfred Webernek

demokrata.hu14 órája

Megmenekül Alaszka az olajkitermeléstől?

koponyeg.hu15 órája

Kerényi Miklós Máté nem bírta tovább, maga mögött hagyott mindent

femcafe.hu19 órája

Rakovszky Zsuzsa 70 éves

konyvesmagazin.hu19 órája