Szőke Zoltán fia és Varga Izabella lánya lesz a fiatal Nóra és Miklós a Barátok közt új részében - fotók

Habár a két színész gyerekei nem szüleik szakmáját választották, mégis szívesen fogadták a producer ötletét. Anna ráadásul édesanyja kiköpött mása.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-05-23 13:29

Fotó: RTL Klub

Ügyes és emlékezetes megoldással emlékszik a múltra és mutat a jövőbe a huszadik évfordulóját ünneplő népszerű tévés szappanopera, a Barátok közt. A sorozat ugyanis ezen a héten visszatekint a szereplők nyolcvanas évekbeli múltjába, amikor a közismert karakterek még csak középiskolások voltak.

A múltbéli jelenetekben pedig a színészek gyerekei kapták a szerepeket: a fiatal Balogh Nórát az őt megformáló Varga Izabella tizenhat éves lánya, Anna alakítja, a Berényi-testvéreket pedig a Miklóst játszó Szőke Zoltán fiúgyermekei, a huszonéves Zoltán és Bence.

Szőke Zoltán és Szőke Bence

“Szerintem fantasztikus ötlet volt Szerencsés Gabriella kreatív producertől. Emlékszem, amikor először felvetődött, egy fiú szerepléséről volt szó, így leültettem és megkérdeztem őket, melyikük lenne benne. Kiderült, hogy mindkettő” – nyilatkozta Szőke a Blikknek.

A színész arról is beszélt, mit csinál két fia a hétköznapokban: végzősök a Corvinus egyetemen és tehetséges zenészek. Az is elárulta, hogy kettejük közül Zolinak inkább rendezői, Bencének meg színészi vénája van.

Varga Izabella pedig arról mesélt, hogy mit jelentett számára és és színészkollégájának saját gyermekeiket látni a díszletben.

“Gyönyörködtünk a gyerekeinkben a forgatáson, csak azt nem értettük, hogy repült el így az idő. Kisebb korukban még vigyáztam is a fiaira, olvastam nekik esti mesét, és Zoli is születésük óta rajong a lányaimért” – árulta el a színésznő, akinek egyébként lánya is örökölte szépségét, és nagyon hasonlítanak egymásra.

Varga Izabella és Lendvai Anna (Fotók: RTL Klub)

 

Mai nap hírei

Már nem titok, miért hagyta ott Harry és Meghan egykori házát Eugénia hercegnő

joy.hu13 órája

Vihart kavart a sanghaji infektológus vakcinaposztja

tozsdeforum.hu13 órája

Nyilatkozatot adott ki a Xiaomi az amerikai tiltással kapcsolatban

gsmring.hu14 órája

„Más elengedett kézzel biciklizik – én betét nélkül menstruálok!”

wmn.hu14 órája

Mától csak előzetes regisztrációval lehet belépni Ausztriába

szimpatika.hu16 órája

Mihalik Enikő és Kajdi Csaba 'Cyla' kapcsolata

ifaktor.hu17 órája

A spanyol sajtó nekiesett Eden Hazardnak

promotions.hu19 órája

Orbán óriási nyomást helyezett a magyar hatóságra, hogy napokon belül engedélyezze a kínai vakcinát

444.hu19 órája