Szeme színén akart változtatni a modell, végül elvesztette a látását

Az argentín bikinimodell egy több helyen betiltott eljárásra vállalkozott, amiért végül szeme világával kellett fizetnie. Rajongóit mégis az érdekli, hogyan tudnának ők is ugyanilyen kezelést kapni.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-04-13 13:46

A 32 éves argentin Nadinne Bruna barna helyett világosszürke szemre vágyott, és a cél érdekében egy új, tartós szemszínváltoztató műtétre vállalkozott. A beavatkozásnak köszönhetően azonban szeme súlyos károsodásokat szenvedett, elmondásai szerint jelenleg látása egy 90 éves néniével vetekszik, írja a Metro.

Az Instagramon népszerű modell otthonából, Miamiból Kolumbiába utazott a beavatkozás miatt, mivel az eljárás az USA-ban tiltólistán szerepel. A műtétért kedvezményes árat fizetett, hogy cserébe népszerűsítse azt a közösségi oldalán. De még így is 750 ezer forintnak megfelelő összegbe került a procedúra.

Azonban Nadinne ennél sokkal súlyosabb árat fizetett a szürke szemekért: a műtét során egy implantátumot ültettek a látószervére, ami nyomta az idegeket, szeme bevörösödött, látása teljesen elhomályosult és erős fájdalmai voltak hónapokon keresztül.

A kolumbiai orvosok újabb két beavatkozást hajtottak végre a gyógyulás reményében, de állapota nem javult. Végül egy orvoscsapat Miamiaban eltávolította az implantátumot, majd pedig az annak hatására kialakult szürkehályogot is ki kellett operálni a szeméből.

A sérüléseket így sem sikerült rendbe hozni, a jobb szemére 80 százalékosan, a bal szemére 50 százalékosan károsodott a látása.

Nadinne és ikertestvére, Danna anyagi kompenzációért cserébe az Instagramon reklámozzák a kozmetikai beavatkozásokat, amelyekkel változtattak külsejükön.

“A műtét előtt teljesen egészséges volt a szemem. Annyira naiv voltam. Azóta homályosan látok, egy éve vörösek és viszketnek a szemeim. Egyáltalán nem bírom a fényt. Ez a beavatkozás teljesen tönkretette az életemet” – mondja a modell, akinek még többször kell kés alá feküdnie a szerencsétlenül sikerült kolumbiai operáció miatt.

A fiatal nőnek a karrierje is rámehet a dologra, mivel olyan rosszul néz ki a szeme, hogy nem tud részt venni fotózásokon. Habár erős személyiségnek tartja magát, a műtét után mély depresszióba esett. A kolumbiai orvosa érdemben nem kommentálta az esetet, és Nadinne jelenleg nem tervez jogi lépéseket ellene.

A legérdekesebb részlet Nadinne történetében az, hogy hiába dokumentálta őszintén és részletesen Instagram-oldalán az eseményeket, sok rajongóját mégis az érdekli a legjobban, hogyan tudnának ők is egy hasonló kezelésen részt venni. Sőt, Nadinne kedvét se szeghette annyira a dolog, hiszen máris következő mellműtétjére készül.

Fotók: SWNS

Mai nap hírei

Az új ukrán gumihevederes traktor – Boris Bond Bg 748

gepmax.hu4 órája

Fogy a föld, de mi van a vízzel – végre megérkezik Magyarországra az Underwater Cities

metabro.hu8 órája

A Fradi a 92. percig tartotta magát, Morata fejesével fordított a Juventus

eurosport.hosszabbitas.hu10 órája

Először hoztak létre gyémántot hő nélkül

szimpatika.hu13 órája

Mit utálnak a férfiak a nőkön?

eletforma.hu16 órája

Egy bíróság szerint Semjén Zsolt alkotmányellenes törvényt nyújthatott be

168ora.hu18 órája

Lehullt a lepel Károly herceg legfurább dolgáról

joy.hu19 órája

Schmuck Erzsébet összeomlással és csőddel riogat

demokrata.hu19 órája