Kiemelt Hírek 2018. április 13.

Szeme színén akart változtatni a modell, végül elvesztette a látását

Startlap Kiemelt Hírek 2018. április 13.
Az argentín bikinimodell egy több helyen betiltott eljárásra vállalkozott, amiért végül szeme világával kellett fizetnie. Rajongóit mégis az érdekli, hogyan tudnának ők is ugyanilyen kezelést kapni.

A 32 éves argentin Nadinne Bruna barna helyett világosszürke szemre vágyott, és a cél érdekében egy új, tartós szemszínváltoztató műtétre vállalkozott. A beavatkozásnak köszönhetően azonban szeme súlyos károsodásokat szenvedett, elmondásai szerint jelenleg látása egy 90 éves néniével vetekszik, írja a Metro.

Az Instagramon népszerű modell otthonából, Miamiból Kolumbiába utazott a beavatkozás miatt, mivel az eljárás az USA-ban tiltólistán szerepel. A műtétért kedvezményes árat fizetett, hogy cserébe népszerűsítse azt a közösségi oldalán. De még így is 750 ezer forintnak megfelelő összegbe került a procedúra.

Azonban Nadinne ennél sokkal súlyosabb árat fizetett a szürke szemekért: a műtét során egy implantátumot ültettek a látószervére, ami nyomta az idegeket, szeme bevörösödött, látása teljesen elhomályosult és erős fájdalmai voltak hónapokon keresztül.

A kolumbiai orvosok újabb két beavatkozást hajtottak végre a gyógyulás reményében, de állapota nem javult. Végül egy orvoscsapat Miamiaban eltávolította az implantátumot, majd pedig az annak hatására kialakult szürkehályogot is ki kellett operálni a szeméből.

A sérüléseket így sem sikerült rendbe hozni, a jobb szemére 80 százalékosan, a bal szemére 50 százalékosan károsodott a látása.

Nadinne és ikertestvére, Danna anyagi kompenzációért cserébe az Instagramon reklámozzák a kozmetikai beavatkozásokat, amelyekkel változtattak külsejükön.

“A műtét előtt teljesen egészséges volt a szemem. Annyira naiv voltam. Azóta homályosan látok, egy éve vörösek és viszketnek a szemeim. Egyáltalán nem bírom a fényt. Ez a beavatkozás teljesen tönkretette az életemet” – mondja a modell, akinek még többször kell kés alá feküdnie a szerencsétlenül sikerült kolumbiai operáció miatt.

A fiatal nőnek a karrierje is rámehet a dologra, mivel olyan rosszul néz ki a szeme, hogy nem tud részt venni fotózásokon. Habár erős személyiségnek tartja magát, a műtét után mély depresszióba esett. A kolumbiai orvosa érdemben nem kommentálta az esetet, és Nadinne jelenleg nem tervez jogi lépéseket ellene.

A legérdekesebb részlet Nadinne történetében az, hogy hiába dokumentálta őszintén és részletesen Instagram-oldalán az eseményeket, sok rajongóját mégis az érdekli a legjobban, hogyan tudnának ők is egy hasonló kezelésen részt venni. Sőt, Nadinne kedvét se szeghette annyira a dolog, hiszen máris következő mellműtétjére készül.

Fotók: SWNS

Keresés az oldalon