Kiemelt Hírek 2018. június 28.

Komoly fájdalmaktól szenved a plasztika függő lány, mióta gigantikus hátsót csináltatott

Startlap Kiemelt Hírek 2018. június 28.
Még sokszor fog kés alá feküdni annak érdekében, hogy úgy nézzen ki, mint egy pornósztár.

A Daily Mail számolt be a montreáli Vicky Pelletier-Primeau történetéről, aki 26 éves, és már több mint 14 millió forintot költött különféle szépészeti beavatkozásokra, hogy teljesüljön az álma, és úgy nézzen ki mint egy pornószínésznő.

Fotó: Twitter

 

Az escortként dolgozó fiatal lány 19 éves kora óta megszállottan alakítja testét, mióta rájött, hogy nem elég magabiztos átlagos külseje miatt. A lány azt is elárulta, ennek ahhoz is köze lehet, hogy régen sokat cikizték a teste miatt. Állítása szerint a rengeteg beavatkozás használ, hiszen egyre jobban érzi magát a bőrében.

Fotó: Twitter

Habár imádja új megjelenését, egy dolog azonban mégis komoly kihívást okoz neki: annyira nagy feneket műttetett magának, hogy számára már egy csomó hétköznapi tevékenység is komoly fájdalmakkal jár, például tornázni is alig tud az alfele miatt.

Fotó: Twitter

Vicky saját bevallása szerint 14 éves kora óta imád mindent, ami mű, rajong például a műszempilláért, műkörömért, és a póthajért. Volt már zsírleszívása, fenék plasztikája, kéthavonta jár feltöltetni az ajkait, és többször megnagyobbították már a melleit, mégis úgy érzi, messze van még a vége, és számtalan további operációt tervez, mire végre eléri az általa áhított, tökéletes pornós műkülsőt. Többek között még nagyobb melleket, további ajakfeltöltéseket, és orrplasztikát szeretne, valamint a hátsóját is szeretné tovább formálni orvosi segítséggel.

Keresés az oldalon