Kiemelt Hírek 2019. március 20.

Súlyos baleset miatt műtötték Marsi Anikót, akire több hét rehabilitáció vár, hétfőn mégis dolgozni fog

Startlap Kiemelt Hírek 2019. március 20.
A helyzet Palik Lászlót is nagyon megviseli, mivel külföldi forgatásáról nem jöhet haza.

A Blikk írta meg, hogy Marsi Anikó a siófoki kórházban lábadozik egy műtét óta, ugyanis egy baleset következtében eltört a combcsontja. A híradósról a következő hat hétben nem kerül le a gipsz, ami bokától combtőig fedi, majd újabb hat hét rehabilitáció következik, ennek ellenére hétfőtől már dolgozni akar. Felesége balesete Palik Lászlót is nagyon megrázta, ugyanis éppen a Dominikai Köztársaságban forgatja az Exatlon Hungaryt, így nem jöhetett haza.

Ha minden a tervek szerint zajlik, szeretnék hétfőn munkába állni, hiszen nem beteg vagyok, csak egy sérülésem van

– fogalmazott Marsi Anikó, akit barátnője kezelt a siófoki kórházban. A baleset az iskolába menet történt, miközben a Tények műsorvezetője elmerült egy beszélgetésben egy másik anyukával:

Elbotlottam egy járdaelemben, amit nem vettem észre, így elestem. Az esés következtében, közvetlenül a térdem felett kettétört a combcsontom.

Palik László és felesége egyaránt kifejezte, mennyire hálás az orvosoknak, a TV2 munkatársainak is, a családjuknak és a barátoknak, akik igyekeznek mindent megtenni a helyzet megkönnyítéséért. Palik azt is hozzátette, hogy két fiuk is nagyon felnőttesen viseli a dolgot, ő maga pedig “szívesen kihagyta volna” ezt a pár napot. 

Ez a néhány nap, az igazat megvallva, nem esett jól. Nyolcezer kilométerre a feleségemtől, tudva, hogy súlyosan megsérült, és tudva azt is, hogy nem foghatom magam és szállhatok fel egy repülőre, hogy azonnal mellette legyek, mert nem veszélyeztethetem több száz ember munkáját, ezáltal a megélhetését itt a helyszínen. Szóval ezt a dolgot most szívesen kihagytam volna, ha rajtam múlik. De ugye, ez nem ilyen. 

Keresés az oldalon