Kiemelt Hírek 2019. március 12.

Somló Tamás özvegye meglepő vállalkozást indított

Startlap Kiemelt Hírek 2019. március 12.
A korábban irodai munkával foglalkozó Keszthelyi Gyöngyvér radikálisan változtatott életén.

Keszthelyi Gyöngyvér 24 éven át élt együtt Somló Tamással, és párja elvesztése óta nemrégiben sikerült újra magára találnia, mivel végre olyan munkája van, amit igazán szeret. A korábban ügyvédi irodában dolgozó 43 éves asszony barátnőjével közös vállalkozásba fogott: házhoz megy főzni.

Az egész egy jól sikerült szarvascombbal és sólettel indult, amit Keszthelyi az iroda egyik csapatépítő rendezvényére készített. Ezután kolléganője megkérte, hogy főzzön a családjára lánya ballagása alkalmából. 

Régen csináltam házibulikra ilyesmit, volt, hogy otthon főztem, de előfordult, hogy máshol álltam a tűzhely mögé, így szívesen vállaltam. A barátnőm, aki azóta az üzlettársam, vetette fel az ötletet: csináljunk egy vállalkozást. Ő intézi az adminisztrációt, nekem csak sütni-főzni kell a megrendelőknél. Egy születésnapon, ballagáson, keresztelőn a háziasszony ugyanis nem tud szétszakadni, részt venni az eseményen, elkészíteni a többfogásos menüt és a vendégekkel is törődni egyszerre. Étterembe persze, lehet menni, de az kevésbé otthonos.

Keszthelyi Gyöngyvér a lapnak azt is elmesélte, mi a helyzet Somlóval közös lányukkal, Lilivel:

Héberül, angolul és spanyolul is beszél, harmadikos gimnazista, emellett az ELTE esti képzésén kínai nyelvet, filozófiát tanul, és az ötvösszakma elsajátítása is belefér a kapacitásába. (…) Tamás nagyon boldog, mosolyog odafönn, ha látja a lányunkat.

Keresés az oldalon