Mellbevágó diagnózissal sokkolták az orvosok Miklósa Erika fogadott lányát

Startlap - Startlap
Tandi Flórának az operaénekesnő segít feldolgozni a traumát. Bulvárösszefoglaló.

Miklósa Erika segít feldolgozni fogadott lányának a szomorú diagnózisát

A 31 éves Tandi Flórával aggasztó hírt közöltek az orvosok: Miklósa Erika fogadott lányának ugyanazzal a traumával kell megküzdenie, amivel az operaénekesnőnek is, ugyanis lehet, hogy sosem lehet saját gyermeke. Minderről bővebben ebben a cikkben nyilatkozik Tandi.

Exkluzív interjú Somló Tamás özvegyével: Keszthelyi Gyöngyvér különös válásukról és zenész utolsó hónapjairól mesélt, amikor együtt is voltak, meg nem is

Még betegsége idején is “annyira bájos volt, meg kedves volt” – mondja Somló Tamásról Keszthelyi Gyöngyvér, akit a BEST podcast-sorozatában kérdeztek a zenész élete utolsó időszakáról. Az interjú során egyebek mellett az újrakezdésről, kettejük különleges kapcsolatáról, szokatlan válásukról, és arról beszélt Keszthelyi, hogy Somló betegsége miként hozta őket újra össze. A podcastot erre a linkre kattintva hallgathatod meg.

Ahhoz képest, hogy Harry herceget és Meghan Markle-t állandóan fotózzák, ilyen jó kép talán még sosem készült róluk

A címben foglalt állításunk talán kissé túlzás: az esküvőjükön számos kiváló fotót lőttek a párról, és egy korábbi hivatalos eseményen is készült már egy különösen jól sikerült pillanatkép Harryről és Meghanról. De ez a mostani fotó is megérhet egy kattintást. Azért is, mert ez az egyik utolsó olyan alkalom, amikor a királynő képviseletében jelennek meg, meg azért is, mert a szakadó esőben igazi kihívás lehetett jó fényképet készíteni. Mégis sikerült, méghozzá minimum képeslapra illőt. A felvételt ide kattintva nézegetheted.

Für Anikó dühösen nyilatkozott a férfi és női bérek közötti különbségről

A művésznőnek személyes élményei is vannak arról, hogy a nők munkája nem ér annyit, mint a férfiaké, legalábbis ha a fizetésre kerül a sor. Ha érdekel Für Anikó véleménye a témáról, akkor itt folytasd az olvasást.

A Mokkában mindent megtettek azért, hogy minket is inspiráljon az Inspiráló Nők Gálája: Rogán Cecília megkönnyezte a díjazottakat, Orosz Barbara pedig a nagy igyekezetében észre sem vette, hogy a saját munkáját cikizi

Többször megkönnyeztem a díjazottakat. Inspiráló nők gálája volt

– közölte Rogán Antal felesége enyhe drámai hatásszünettel a Mokka ma reggeli adásában, amelyet az általa szervezett Inspiráló Nők Estjének szenteltek. A műsorban alaposan elmagyarázták, hogy mindenki mennyire kitett magáért, ezt a díjátadót még a közönség is nagyon komolyan veszi. Pachmann Péter virágot adott Rogán Cecíliának, lévén ő egy inspiráló nő, Orosz Barbara pedig annyira dicsérte az eseményt, hogy – szerintünk – fel se tűnt neki, hogy közben saját magát fikázza. Ja, és Cecília elárulta, mi az, ami őt inspirálja az életben – természetesen a gálán túl. Íme az adás videón.

Vilmos herceg bemutatta eddig ismeretlen képességét: kiderült, hogy elég jól zsonglőrködik

Fotó: Peter Morrison-Pool/Getty Images

Katalin hercegné férje nem véletlenül ragadott labdát: feleségével az írországi Galway Community Circust, vagyis egy cirkuszt látogattak meg, amikor felfedte a szuperképességét. Ha szeretnéd megnézni videón a labdázó herceget, akkor ide kattints.

Ördög Nóra csodaszép volt az Inspiráló Nők Gálán

A tavalyi évhez hasonlóan idén is Kasza Tibor és Ördög Nóra látták el a házigazdai feladatokat Rogán Cecília már emlegetett inspiráló nős estjén. És Ördög Nóra (ezúttal is) inspirálóan szuperül nézett ki. 

Ernyey Béla: Veszélyes életet éltem. Bécsben féltékeny férfiak hada üldözött

A 77 éves színész külhoni hódításaival büszkélkedett legfrissebb interjújában. Ebben a cikkben elolvashatod a beszámolóját kalandjairól.

Van, aki nyaralni megy, mások a szülőknek mutatják be párjukat, ha komolyra fordul a kapcsolat, de Nicolas Cage inkább a saját sírját mutatta meg az új csajának

Nicolas Cage kilenc hónappal ezelőtt vált el negyedik feleségétől, akivel állítólag csak azért házasodott össze, mert olyan részeg volt, hogy nem igazán tudta, mit csinál. Azóta feltűnt az oldalán a japán Riko Shibata, aki amúgy 30 évvel fiatalabb új barátjánál. A pár egy igen speciális helyszínen ejtette meg első nyilvános megjelenését: Cage egy temetőbe vitte a lányt, ahol a saját, piramist formázó síremlékét mutatta meg neki. A remek randiról remek fotók készültek: ezeket ebben a cikkben találod.

Emily Ratajkowski legújabb fehérneműs videójával felülmúlta önmagát, meg nagyjából mindenki mást is

Fotó: Dimitrios Kambouris/Getty Images

Emily Ratajkowski jócsajságáról senkit sem kell győzködni, de most mintha fokozta volna a fokozhatatlant. A modell saját fehérnemű márkájának Insta-oldalára került fel egy rövid videóban, bugyiban és melltartóban, fordult párat a csipkés szettben, és erre máris százezren voltak kíváncsiak. Nem véletlenül. Ha te is megcsodálnád Ratajkowskit meg az ő tökéletes testét, akkor ezt a cikket ajánljuk a figyelmedbe.

Ez is érdekelhet

képcím

Ide utazott Putyin az ellene kiadott elfogatóparancs másnapján -...

képcím

Kate Middleton különleges ajándékot kapott Károly királytól

képcím

Képeken a hét jelentősebb hírei