Csősz Boglárka csak a tengerben hajlandó fürdeni, a Balatonban nem: elmondta, miért

Részletesen ecsetelte, mennyire szereti a magyar tavat, de menet közben kiderült, annyira mégsem nagy a szerelem, hogy ússzon benne, neki már csak a török riviéra jó. Bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2020-07-31 13:52

Forrás: YouTube/ S. Toth Marta - #JóLétMentor, Coach, NLP Trainer

Csősz Boglárka csak a tengerben hajlandó fürdeni, a Balatonban nem: elmondta, miért

Miközben a luxusfeleséget élőben kapcsolták Tihanyból, persze lelkendezett egy sort a Balatonról, de menet közben kiderült, hogy a vízbe azért még véletlenül sem merészkedik be, ő már csak a Török Riviérára jár dúsgazdag férjével. A beszélgetés hosszú percekig kizárólag Csősz külsejéről szólt, majd kaptunk egy rövid leckét arról, hogy nem kéne ennyit a külsőségekkel foglalkozni, és olyan fontos dolgokat tudhattunk meg, mint például az, hogy “akik ismerik a belső értékeimet, értékelnek”. Erről az egészről van egy videó, amit szeretettel ajánlunk mindenkinek, ebben a cikkben található.

Laky Zsuzsinak maszkot hordó emberekről volt látomása a járvány előtt

Ezért a szépségkirálynő férje, Dietz Gusztáv harcművész boszorkánynak tartja feleségét. Mindez akkor derült ki, amikor Laky és egész családja a Mokka reggeli adásába volt hivatalos. Videó és további részletek itt nézegethetők.

Baksa Benedek nagyon szép gesztussal tiszteleg mestere, Benedek Tibor előtt

A június közepén hosszan tartó betegség után elhunyt vízilabdázó tanítványa azóta is minden nap gondol Benedek Tiborra. Baksa Benedek megtalálta a módját, hogy méltó módon emlékezhessen egykori edzőjére. Részletek itt.

Noszály Sándor meghatóan búcsúzott Borsos Olivértől

Rogán-Gaál Cecília esküvőjén végzetes balesetet szenvedett 29 éves teniszezőtől megrendítő sorokkal és egy kedves közös képpel köszönt el sporttársa a közösségi oldalán. Ha érdekel a bejegyzés, akkor kattints ide.

Somló Tamás özvegye újra szerelmes: egy híres vitorlásdinasztia tagjával jár

Fotó: YouTube/TV2 Magyarország

A 43 éves, dentál higiénikusként dolgozó Keszthelyi Gyöngyvér 24 évig élt Somló Tamás oldalán. Hosszú évekbe telt, mire tovább tudott lépni az LGT frontemberének halálán. Ha kíváncsi vagy új választottjára, akkor itt folytasd az olvasást.

Schobert Norbi Lara udvarlójáról: Olyan volt a kézfogása, mintha az ember döglött gyíkot fogna

Schobert Norbert a Sláger Reggelben osztotta meg, hogy lánya jelenlegi partnerével elégedett, azonban korábban volt olyan fiú, akit Larától nem tiltott el, de az utcájukból azért igen. Fel is ajánlotta Larának, hogy ás a fiatalembernek egy gödröt a ház mögött... Részletek itt.

“Egy pszichopata karmaiból menekültem Alexandra karjaiba” – Árpa Attila magénéletéről vallott

A színész-producer 19 évvel fiatalabb szerelmével egy évvel ezelőtt állt nyilvánosság elé. Az alábbi cikkben Árpa Attila az új és a régi párkapcsolatáról mesél.

Soma Mamagésa gyönyörű régi fotót posztolt: “Ma 29 éve (3/4 10-kor) született meg a fiam. Ez az én születésnapom is: anya lettem”

Spitzer Gyöngyi egy 29 éves képpel és egy rövid, de megható írással köszöntötte fel a közösségi oldalán 29 éves fiát, Lázárt.

R. Kárpáti Péternek van egy fia is, aki a többiekkel ellentétben nincs oda a szereplésért, de most mégis megmutatták

Kárpáti Rebeka és édesapja,  R. Kárpáti Péter nem szokott nemet mondani, ha nyilvános fellépésekről van szó, de nem így András, akit gyakorlatilag sosem láthatunk. Kárpáti Rebeka most feltett egy közös képet, amelyen mindhárman láthatók. Íme.

“Nekem ez az év a pokol” – Deák Bill Gyula számára a koronavírus csak hab volt a tortán

MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Halálesettel, infarktussal és betegséggel indult az év, és “a vírus még csak ezután jött” – mondja Deák Bill Gyula. Az énekes lesújtó nyilatkozatát erre a linkre kattintva találod.

 

További rövidhíreket most meg is hallgathatsz a Hírstart podcastján: katt ide.

Mai nap hírei

Pataky Attila: egyedül akarok meghalni

metropol.hu6 órája

Lassan neki kéne állni férjet keresni, ha nem a selejtből akarsz válogatni!

she.life.hu6 órája

A Real megmutatta, miért kell a 94. percig harcolni

eurosport.hu11 órája

Kikapott és a 3. helyre csúszott a Vasas az utolsó forduló előtt

m4sport.hu12 órája

Még mindig vannak a Covid tünetei? Egy kutatócsoport elmondta, mi a teendő ilyenkor

napidoktor.hu17 órája

„Azt hittem, meg tudom csinálni” – Ma lenne 57 éves Albert Györgyi

wmn.hu17 órája

A Pfizer vagy a Moderna vakcináját kaptad meg? Van egy jó hírünk

promotions.hu19 órája

Újra lehet időpontot foglalni a Pfizerre

444.hu19 órája