Rettegve várják a törökszentmiklósi cigányok Toroczkaiékat

Startlap - Startlap
Kínosan rosszak a magyar felnőttek matekból, Dúró Dóra szerint jogellenesen cenzúrázott a Facebook és az RTL, új, méregdrága tábor hódít a magyarok között. Hírösszefoglaló.

Az utcára se mernek kimenni a törökszentmiklósi cigányok a Mi Hazánk Mozgalom miatt

Rendfenntartó vonulást tartana Toroczkai László Mi Hazánk Mozgalma kedd este a törökszentmiklósi cigánysoron. Ugyan a rendőrség már kétszer is betiltotta a rendezvényt, de a belvárosban szabadon szervezkedhetnek. Emiatt van, aki a gyerekét elvitte a rokonokhoz, más bezárkózni tervez, és olyan is akad, aki orvosi időpontját mondta le, hogy ne kelljen kilépnie az utcára

A városban eddig békében éltek egymás mellett az emberek – mondja a helyi jobbikos polgármester, aki elítéli a rendezvényt. Ebben a cikkben egy helyszíni riportot olvashatsz a fokozódó hangulatról, továbbá azt is megtudhatod, miért pont Törökszentmiklósra esett a mozgalom választása

Kínosan rosszak matekból a magyar felnőttek

Fotó: Lambert/Getty Images

Lesújtó eredménnyel zárult az OTP Bank felmérése a lakosság pénzügyi ismereteiről. A kérdések között öt darab nagyon egyszerű, fejben kiszámolható matekfeladat is akadt, amelyek közül a felnőtt válaszadók mindösszesen átlagosan 3,6 kérdésre tudtok helyesen felelni. De nemcsak a számok, hanem a többi feladat is kifogott az embereken. Ezt a cikketolvasd el, ha érdekelnek a feladatok és a felmérés részletes eredményei.

Dúró Dóra szerint jogellenesen cenzúrázott az RTL Klub és a Facebook

Dúró Dóra budapesti sajtótájékoztatóján jelezte: az RTL Klub és a Facebook jogellenesen cenzúrázott bizonyos tartalmakat. A Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettese úgy gondolja, a Facebook ellen a magyar kormánynak is fel kellene lépnie. Ebből a cikkbőlkiderül, miről van szó pontosan, vagyis mit sípolt ki az RTL, és mit törölt a Facebook.

Újhelyi István: “Hiába mosakszik és próbál szánalmasan terelni a fideszes médiagépezet, Heinz-Christian Strache bukása csak az első dominó”

Az osztrák alkancellár bukásáról írt nyílt levelet Újhelyi István, amelyben Orbán Viktort is megemlíti.

Szanyi Tibor szerint az orosz pénzekből finanszírozott szélsőjobb takarodjon a színről

Az orosz pénzből finanszírozott szélsőjobbról beszélt vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján Szanyi Tibor, az MSZP-Párbeszéd európai parlamenti képviselőjelöltje.

Fotó: MTI/Balázs AttilaÚjhelyi 

Egy új, méregdrága tábor hódít a magyarok között

Úgy tűnik, nagyjából 50 és 100 ezer forint közötti összeget kell fizetnie annak, aki szeretne részt venni egy olyan táborban, ahol bizonyos értelemben semmi sem történik. Ha érdekel, mi ez a szokatlan, felnőtteknek szóló tábor, amiért ilyen mélyen a zsebükbe nyúlnak a magyarok, olvass tovább.

Éjjel még maradnak a vasárnapi zivatarok

Fotó: Matt Cardy/Getty Images

A déli, délkeleti irányból észak felé haladnak azok a zivatarok, amelyek vasárnap délután érik el hazánkat, majd hétfőn, a reggeli órákban hagyják el az országot. A következő napok részletes időjárás-előrejelzéséért ide kattints.

Ez is érdekelhet

képcím

Biden: Putyin bevonul Ukrajnába, de "keserves árat fizet majd...

képcím

444.hu: Völner az Igazságügyi Minisztérium bejáratánál kapott...

képcím

Az omikron itt van, de Magyarország nem szigorít - kellene?