Kiemelt Hírek 2018. október 31.

Pintér Tibort megalázták, elsírta magát a kamerák előtt

Startlap Kiemelt Hírek 2018. október 31.
'Azzal poénkodtak, hogy a hangommal kínozni lehetne.'

Elszakadt a cérna Pintér Tibornál a TV2 A legbátrabb páros műsorában és sírva fakadt.

Egy memóriajáték miatt borult ki, melyen barátnője, Frida rosszul teljesített, nem tudta összepárosítani a saját életükről szóló képeket.

„Teljesen kiborultam, és valóban könnyeztem, sírtam, amit ma már szégyellek. Nagyon jellemző rám, hogy egy olyan feladat után szakadt el a cérna nálam, ahol valójában nem az életünkért küzdöttünk” – mesélte Pintér Tibor. “Frida feladata volt, hogy kiválassza az egyező fotókat, míg engem árammal sokkoltak, ha ő rosszul választott. A barátnőm több mint 20 évvel fiatalabb nálam, és sajnos sok fotó nem is volt ismerős neki, ráadásul folyton a közös képeinket kereste. Láttam, hogy emiatt egyre nagyobb a feszültség benne, amin a többiek jót nevettek. Előtte pedig azzal poénkodtak, hogy a hangommal kínozni lehetne” – szomorkodott Tenya a Lokálnak.

Schobert Norbi és Németh Kristóf élcelődtek vele, amit a lovas színész nem igazán tolerált:

„Szeretek bohóckodni és mindenhol énekelni. Tudom, hogy sokan nehezen viselik az energiaszintemet, de soha senkinek nem ártok. Németh Kristóffal az egyetem óta ismerjük egymást, és nem vagyok már a kis Tenya, akit lehet szekálni, vagy szórakozni vele, mint akkor. Színházigazgató vagyok, Pintér Tibor, aki kigúnyolja magát, ha kell, de másnak nem hagyja.”

Végül Norbi vigasztalni, engesztelni próbálta a csendesen hüppögő Tenyát, még egy csókot is nyomott a feje búbjára.

Fotó: TV2

 

Keresés az oldalon