Kiemelt Hírek 2018. április 25.

Pintér Tibor pucér fotóin szomorkodott a tévében, ő nem akart ám ilyet csinálni, aztán levette a pólóját

Startlap Kiemelt Hírek 2018. április 25.
A Nemzeti Lovas Színház igazgatója szerint a bulvármédia kihasználta naivitását és hiúságát. Majd miután ezen hosszasan búsult, úgy döntött, a legjobb lesz félmeztelenül folytatni az élő adást.

Pintér Tibor nemrégiben a Hot! magazinnak adott interjút, amiben ‘hazánk Thorjának’ nevezte magát, és olyan remek mondatok hangzottak el a szájából, mint például ez: “Biztos lehetne rajtam picit szépíteni, az öregedés jelei elkezdődtek nálam is, de ezt fölülírja a kisugárzás, ami a tekintetemre kiül”. De a legjobb az egészben mégis az volt, hogy a szöveghez Tenya meztelen képeit mellékelték.

Aztán a színházigazgató tegnap bement az RTL Klub Reggeli című műsorába, ahol Kiss Ramónának és Papp Gergőnek panaszolta el, hogy őt milyen csúnyán átverték ezzel a fotósorozattal.

“Nem mindig az az anyag jön le, amit te szeretnél. Itt pont ez történt. A szöveg az jó volt. De nem ez volt megbeszélve. Egy fotóról volt szó, és ehhez képest lejött egy olyan sorozat, aminek nem kellett volna” – fejttette ki rendkívül feszülten Pintér, aki elmagyarázta, hogy sajtóosztálya intézi ezeket a megjelenéseket, és most sajnos nem sikerült cenzúrázniuk. Tenya ugyanis azt mondja, ő csak egy fényképre adott engedélyt, és azoknak a képeknek a közléséhez, amik végül a hetilapba kerültek, nem járult hozzá.

 

A Nemzeti Lovas Színház igazgatója szégyelli a sorozatot, mivel számára fontos, hogy a személye azonosuljon a színház értékeivel, és ezek a képek már tulléptek egy határt. Kiss Ramóna azon felvetésére, hogy Tenya mégiscsak tudta, milyen fotózást vállalt, a színész közölte, hogy habár “nem akar magyarázkodni”, de azt se tudta, milyen stúdióban, melyik lapnak fotózták, és visszaéltek naivitásával és jófejségével. Azt is elmondta, hogy szerinte a bulvár nagyon sokszor kihasználja a művészemberek hiúságát, és nem az eredeti tervnek megfelelően hoznak le bizonyos dolgokat.

Ezek után egy olyan jelenet következett, ami egy reggeli műsorban eleve szokatlan, hát még egy ilyen beszélgetés után. Tenya és Ramóna elkezdtek főzni, amikor is a színházigazgató összemaszatolta felsőjét. És mit csinál minden normális ember, amikor élő adásban lesz piszkos a ruhája? Leveszi! Kiss Ramóna és Papp Gergő baromira örültek a dolognak. Ramóna még segített is lehámozni a pólót Pintér méretes felsőtestéről, aki közben végig látványosan vergődött amiatt, hogy most megint vetkőzni fog, pedig az nagyon csúnya dolog.

Címlapkép: Facebook

Keresés az oldalon