Kiemelt Hírek 2018. április 19.

Címlapon vetkőzött pucérra Pintér Tibor - Fotó

Startlap Kiemelt Hírek 2018. április 19.
Tenya "hazánk Thorjának", meg "szőke hercegnek" nevezi magát egy interjúban, amihez csupasz testét mellékelték.

Pintér Tibor a Hot magazin mostani számának adott egy interjút, ami két oknál fogva is csodálatos. Egyrész nem csak elméjét, de testét is lemeztelenítette a lapnak, ugyanis a beszélgetést pucér képei díszítik. Másrészt ennek apropóján a Nemzeti Lovas Színház igazgatója megosztotta az olvasókkal, hogy miként vélekedik saját magáról.

“Biztos lehetne rajtam picit szépíteni, az öregedés jelei elkezdődtek nálam is, de ezt fölülírja a kisugárzás, ami a tekintetemre kiül” – fejtette ki szerényen Pintér, aki úgy véli, a remek kvalitásai kötelezik az edzésre. “A fizikai adottságaim miatt kötelességem megtenni mindent annak érdekében, hogy kísértetiesen hasonlítsak egy Disney-figurához 44 évesen is.”

Megjelent a legújabb, szuperforró HOT! magazin, exkluzív történetekkel, rengeteg hírességgel! A legfrissebb…

Közzétette: HOT! Magazin – 2018. április 18.

“Lehet, hogy Közép-Kelet-Európa még nem tart ott, hogy feltétlenül elfogadja azt a típusú manust, aki én vagyok” – magyarázta a színházigazgató a személyéről, és az interjú során “hazánk Thorjának, szőke hercegének” nevezte magát.

“Az osztályfőnököm, Szinetár Miklós azt mondta, hogy a jó ripacsnál nincs jobb színész. És én jó ripacsnak tartom magam. Persze sokaknak nem tetszik, amit csinálok, de azokkal nem veszem fel a harcot. Az ok egyszerű: ha megosztó vagyok, pörög a nevem” – árulta el Pintér.

Címlapkép: Facebook

Keresés az oldalon