Pártos Csilla és szerelme nagy lépésre készül

Mindeközben tovább zajlik a vita Pártos és Pécsi Ildikó között.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-08-02 10:47

Fotó: RTL Klub

Pécsi Ildikó fiának volt felesége, Pártos Csilla és párja, a jogászként dolgozó Dániel egyre szorosabbra fűzik kapcsolatukat. Pártos barátnője a Hot! magazinnak elárulta: a boldog pár összeköltözik, és már leendő otthonukat is kiválasztották.

Nagyon boldogok együtt, hamarosan összeköltöznek a párjával egy közösen kiválasztott, új lakásban! Szeretné végre maga mögött hagyni a fájó múltat, végérvényesen lezárni a válást. Új életet kezdett

– fogalmazott a barátnő.

A jógaoktatóként dolgozó Pártos öt éve pereskedik Pécsi Ildikóval egy rózsadombi ingatlan miatt, amelyben korábban Pártos Csilla Pécsi Ildikó fiával, Csabával, és közös gyermekükkel élt együtt. A házat a válás után a volt férj édesanyjának ajándékozta, és egészen mostanáig Pártos és fia ott élt.

Pécsi Ildikó ügyvédje, dr. Magyari György szerdán a Blikknek elmondta: ügyfele szeretné eladni a házat, majd az ebből befolyó pénzből unokáit támogatná.

A színésznőnek és férjének egyébként olyan a szívük, mint a vaj. A nagyszülőknek továbbra is az a tervük, hogy ha üresen visszakapják az ingatlanjukat, akkor azt értékesíteni szeretnék. Az ebből befolyt összeget elsősorban unokáik támogatására fordítanák. Fiuk elsőszülött unokáját is segíteni szándékoznak, annak ellenére, hogy nem tartja velük a kapcsolatot. A színésznő korábban elmondta, hogy 5-6 éve feléjük sem néz a kis Csabika, aki már 20 éves és annyit változhatott a fiatalember az évek alatt, hogy már meg sem ismernék őt az utcán. Időközben egy szem fiuknak született egy másik fia is újabb kapcsolatából. Boldogok, hogy lett második fiú unokájuk is

– magyarázta a jogász.

 

Mai nap hírei

Szoktál 40 fokon mosni? Nem éri meg, óriási hibát követsz el

femcafe.hu8 órája

Bevásárlólista a koronavírus-járvány második hullámára – mit vegyünk és mit ne?

agroinform.hu9 órája

Visszaállították a schengeni belső határon a határellenőrzést

demokrata.hu10 órája

Fekete-Győr: Polt Péter semmiképp sem maradhat főügyész a kormányváltás után

ezalenyeg.hu11 órája

Kivonulhat Európából a Facebook és az Instagram

gsmring.hu15 órája

Sharon Stone elárulta, ki csókol a legjobban Hollywoodban

joy.hu16 órája

Észak-Korea lelőtt és elégetett egy dél-koreait

168ora.hu18 órája

2 méteres patkány került elő egy mexikói csatornából!

napmintnap.com19 órája