Kiemelt Hírek 2018. augusztus 02.

Pártos Csilla és szerelme nagy lépésre készül

Startlap Kiemelt Hírek 2018. augusztus 02.
Mindeközben tovább zajlik a vita Pártos és Pécsi Ildikó között.

Pécsi Ildikó fiának volt felesége, Pártos Csilla és párja, a jogászként dolgozó Dániel egyre szorosabbra fűzik kapcsolatukat. Pártos barátnője a Hot! magazinnak elárulta: a boldog pár összeköltözik, és már leendő otthonukat is kiválasztották.

Nagyon boldogok együtt, hamarosan összeköltöznek a párjával egy közösen kiválasztott, új lakásban! Szeretné végre maga mögött hagyni a fájó múltat, végérvényesen lezárni a válást. Új életet kezdett

– fogalmazott a barátnő.

A jógaoktatóként dolgozó Pártos öt éve pereskedik Pécsi Ildikóval egy rózsadombi ingatlan miatt, amelyben korábban Pártos Csilla Pécsi Ildikó fiával, Csabával, és közös gyermekükkel élt együtt. A házat a válás után a volt férj édesanyjának ajándékozta, és egészen mostanáig Pártos és fia ott élt.

Pécsi Ildikó ügyvédje, dr. Magyari György szerdán a Blikknek elmondta: ügyfele szeretné eladni a házat, majd az ebből befolyó pénzből unokáit támogatná.

A színésznőnek és férjének egyébként olyan a szívük, mint a vaj. A nagyszülőknek továbbra is az a tervük, hogy ha üresen visszakapják az ingatlanjukat, akkor azt értékesíteni szeretnék. Az ebből befolyt összeget elsősorban unokáik támogatására fordítanák. Fiuk elsőszülött unokáját is segíteni szándékoznak, annak ellenére, hogy nem tartja velük a kapcsolatot. A színésznő korábban elmondta, hogy 5-6 éve feléjük sem néz a kis Csabika, aki már 20 éves és annyit változhatott a fiatalember az évek alatt, hogy már meg sem ismernék őt az utcán. Időközben egy szem fiuknak született egy másik fia is újabb kapcsolatából. Boldogok, hogy lett második fiú unokájuk is

– magyarázta a jogász.

 

Keresés az oldalon