Kiemelt Hírek 2018. június 20.

Véget érhet a per, Pártos Csilla marad a Rózsadombon

Startlap Kiemelt Hírek 2018. június 20.
De Pécsi Ildikó házából költöznie kell.

Hamarosan tényleg véget érhet Pécsi Ildikó és volt menye, Pártos Csilla öt éve húzódó peres ügye – számolt be a Bors. A jógaoktatóként dolgozó Pártos a lap szerint már meg is találta a helyet, ahova elköltözhet a per tárgyát képező jelenlegi, rózsadombi otthonából.

A jogi procedúra a művésznő és menye egészségét egyaránt megviselte, Pártos autoimmun betegségével már a kórházat is megjárta. A vita azon a rózsadombi ingatlanon robbant ki, amelyben korábban Pártos Csilla Pécsi Ildikó fiával, Csabával, és közös gyermekükkel élt együtt. A házat a válás után a volt férj édesanyjának ajándékozta, és egészen mostanáig Pártos és fia ott élt.

Pártos Csilla békésen szerette volna rendezni a helyzetet

Pártos Csilla nyilatkozatai alapján tavaly még úgy tűnt, hogy békés megegyezésre is sor kerülhet majd, az asszony Joshi Baratnak elmondta: nincs harag a szívében, és olyan megoldásra törekszik, ami mindenkinek megfelel. Az ügy mégis a bíróságon folyt tovább, ahol végül úgy döntöttek, Pártosnak mennie kell az ingatlanból.

A lap szerint Pártos Csilla már megtalállta új otthonát, de nem költözik messzire: a Rózsadombon lelte meg azt a helyet, ahol újra boldog lehet. A rózsadombi ház pedig eladósorba kerül, az egyik szomszéd máris jelentkezett vevőként.

Keresés az oldalon