A magyar ásványvízkirály gyönyörű lánya is szerepel az Ázsia Expressz 3. évadában

Startlap - Startlap
Balogh Levente gyönyörű lánya egyébként pszichológiát tanult. Heti bulvárösszefoglaló.

Az ásványvízkirály lánya az Ázsia Expresszben

Váratlanul jött számára a felkérés, de egyből igent mondott a kaland-reality-re. Balogh Levente gyönyörű lányáról itt érhető el fotó

Botrány lehet Pécsi Ildikó nevelt fiának könyvéből: még jogásszal is egyeztetett

A művésznő halála előtt készült megrázó hangfelvételek, egy elkezdett önéletrajzi írás, és a Pécsi Ildikó életének utolsó éveit beárnyékoló csúnya családi viszály is szerepelni fogjak L. Péterfi Csaba kötetében. A szerző úgy véli, őt nem terheli felelősség a múlt felkavarását illetően. Bővebben.

Rúzsa Magdi először mutatta meg kisbabáját

Az énekesnő február óta nem gyakran szerepel, ami tekintve, hogy három gyermeknek adott életet, nem meglepő. Ezúttal azonban mégis jelentkezett egy rövid élménybeszámolóval, és egy olyan fényképpel, amelyen most először egyik kisbabája arcából is láthatunk egy részletetÍme.

Rubint Rékát hazugságvizsgálóra kötve interjúvolták

– Szoktak vitatkozni Norbi ismertté vált vitatott megjegyzései miatt?

– Nem.

20 perc őszintén legújabb adásában az “ország legismertebb fitnesz first ladyjeként” konferálták fel Rubint Rékát, aki mosolyogva, lelkesen válaszolt a kérdésekre anyai feladatáról, nehézségeiről, Norbival való viszonyáról, és még sok minden másrólInterjú.

Szilágyi Áron külföldre költözött feleségével

Eleinte úgy volt, csak egy hosszú pihenő erejéig maradnak, helyette új otthonra találtak. Szilágyi Áron jelenleg a helyi válogatottal edz, és élvezi, hogy végre senki sem ismeri fel a metrón. Bővebben.

Friderikusz Sándor: Medveczky Ilona ordított velem

A dolog a műsorvezető és a táncművész közös interjúján történt: Friderikusz alaposan eltervezett kérdésére nem várt reakció érkezett Medveczky IlonátólBővebben.

Salma Hayeket 14 éves lányával együtt fotózták, lenyűgöző végeredménnyel

A színésznő és François-Henri Pinault francia dollármilliárdos vállalkozó gyermeke, Valentina Paloma Pinault örökölte édesanyja igéző szépségét. Nem véletlen, hogy az anya-lánya páros rögtön a Vogue címlapjára került, az ikonikus magazin egy egész sorozatot készített róluk, tele szebbnél szebb képekkel. Valentináról pedig azt is megtudhattuk, hogy fiatal kora ellenére nagyon aktív és komoly ambíciói vannak. Galéria.

Balázs kiállt ByeAlex mellett a nagy hamburgerbotrányban

Aki esetleg lemaradt az előzményekről: miután az énekes panaszkodott az ételre, amit rendelt, a burgerező beszólt neki. Sebestyén Balázs szerint máshogy kellett volna reagálniuk. Az esetről és annak fejleményeiről itt írnak.

Váratlan fordulat: Straub Dezső újra felléphetne a Vidám Színpadon

Götz Anna egy “nagyon kedves e-mailben” gratulált Straubnak születésnapja alkalmából, miután több mint egy éve nem beszéltek egymással. Straub Dezső a Mokka stúdiójában mesélte arról, mi is történt pontosan Böröndi Tamás halálát követően, mi következhet most, meg arról, hogy hosszú kényszerszünet után új szerepajánlatokkal találták meg őt. Videó.

 

Címlapkép: MTI/Bús Csaba

Ez is érdekelhet

képcím

Novák Katalin kiosztotta az állami kitüntetéseket

képcím

Világbajnok a magyar férfi kardcsapat

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...