Botrány lehet Pécsi Ildikó nevelt fiának könyvéből: még jogásszal is egyeztetett

Startlap - Startlap
"Nem én voltam az, aki beperelte a saját családját. Én csak megírom a történteket." Bulvárösszefoglaló.

Botrány lehet Pécsi Ildikó nevelt fiának könyvéből: még jogásszal is egyeztetett

A művésznő halála előtt készült megrázó hangfelvételek, egy elkezdett önéletrajzi írás, és a Pécsi Ildikó életének utolsó éveit beárnyékoló csúnya családi viszály is szerepelni fogjak L. Péterfi Csaba kötetében. A szerző úgy véli, őt nem terheli felelősség a múlt felkavarását illetően. Bővebben.

Fodor Zsóka: Úgy érzem, hogy az a bizonyos elit sznob szakma nem fogadott el

Az emberektől nagyon sok szeretetet kapott, egy szakmai mag mégsem volt hajlandó befogadni őt – állítja a hamarosan 80. születésnapját ünneplő színésznő. Nem csak erre, de arra is fény derült, hogy Schmuck Andorral hónapokkal ezelőtt megszakadt a kapcsolata, pedig korábban még úgy volt, ő lesz Fodor Zsóka hagyatékának örököse. Részletek.

Rúzsa Magdi először mutatta meg kisbabáját

Az énekesnő február óta nem gyakran szerepel, ami tekintve, hogy három gyermeknek adott életet, nem meglepő. Ezúttal azonban mégis jelentkezett egy rövid élménybeszámolóval, és egy olyan fényképpel, amelyen most először egyik kisbabája arcából is láthatunk egy részletet. Íme.

Házasságon kívüli gyereke születhetett Kis Grófo unokatestvérének, Kis Palika nem ismeri el a kisfiút

A gyermek édesanyja a bírósághoz fordult, és állítja, hogy a DNS-teszt is őt igazolja, Kis Palika viszont mindent tagad. Kis Grófo unokatestvére házasságban él, két gyermek édesapja. A botrányos esetről ebben a cikkben írnak.

Szabó Zsófi édesanyjával együtt szerepel címlapon: a házassága idején megromlott a viszonyuk egymással

Smagpictures.com/RTL Klub/Sajtóklub

Szabó Pálma még Shane Tusupról is elmondta véleményét, miközben közös interjút adott lányával, aki “rögösnek” írta le kapcsolatuk természetét. Az anya-lánya páros bensőséges interjúja a Best magazin borítóját érdemelte ki, a beszélgetés legjobb részeit itt olvashatod.

Jakupcsek Gabriella elárulta, hogyan vigyáz fittségére: “Nem szeretnék méltatlan helyzetbe kerülni öregkoromban”

Az 59 éves riporter egyszer kórházba került egy léböjtkúra miatt. Jakupcsek az öregedéstől nem tart, az egészsége leromlásától annál inkább. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

L.L. Junior vett egy limuzint, de elmagyarázta, hogy szükség volt rá

Állítása szerint a kisbusz gerincfájdalmakat okoz, és szinte nem is limuzin az, csak éppen hogy. L.L. Junior és új járműve a Reggeli műsorának témája volt. Videó.

Rácz-Gyuricza Dóra Rácz Jenőről: Borzasztóan be volt szarva, mikor éjfélkor bejelentettem, hogy irány a kórház

Rácz Jenő annyira kiborult, hogy feleségének nem is a korán érkező kisbabája, hanem miatta kellett higgadtnak maradnia a szülés során. Gyuricza Dóra arról is beszélt, hogy mostanában gyakran sír, és az is kiderült, hogyan étkezik, mióta anyuka lett. Bővebben.

Gáspár Beával és Király Lindával érkezik az Ázsia Expressz új évada

Mindjárt megkezdődik a több országon átívelő forgatás, amelynek végén eldől, ki nyeri a versenyt és a tíz milliós fődíjat. A TV2 közzétette az idei év nyolc párosának névsorát. További információkért katt ide.

Nyilvánosságra hozták Jennifer Grey szerelmes naplóbejegyzéseit Johny Deppről

Vinnie Zuffante/Getty Images

Nem várt fejleménnyel folytatódott Depp és volt felesége, Amber Heard jogi ügye: a bizonyítékok között előkerültek a Dirty Dancing most 62 éves női főszereplőjének személyes szövegei egykori szerelméről és egyben jegyeséről, Johny Deppről. Grey saját maga olvasta fel az intim írásait legfrissebb interjújában. Fotók és további részletek itt.

(Címlapkép: L. Péterfi Csaba, a gödöllői önkormányzat kabinetvezetője, kommunikációs igazgatója, a nemzetközi kapcsolatok koordinátora búcsúzik Pécsi Ildikótól Gödöllőn a Művészetek Háza színháztermében felállított ravatalnál 2020. december 19-én. MTI/Kovács Attila)

Ez is érdekelhet

képcím

Megbüntette a rendőrség L.L. Juniort és G.w.M-et

képcím

Tüntetők és rajongók várták Johnny Deppet - elstartolt a 76....

képcím

Harry herceg szerint "nagyon sok mindenre nincs magyarázat"...