Kiemelt Hírek 2018. július 02.

Pécsi Ildikó kiteszi unokája szűrét a budai lakásból

Startlap Kiemelt Hírek 2018. július 02.
A Blikk azt írja, nem csak Pártos Csillának kell elhagynia az otthonát.

Három év pereskedés után a közelmúltban született meg a bírósági döntés Pártos Csilla és volt férje, Pécsi Ildikó fiának vagyonmegosztása ügyében. Az ítélet értelmében a jógaoktatóként dolgozó édesanyának ki kell költöznie rózsadombi otthonából, ahol eddig fiával együtt éltek. Eddig úgy tudtuk, az ítélet a gyermekre nem vonatkozik, így Csaba maradhat a lakásban. Dr. Magyar György azonban más véleményen van.

Pártos fia, Csaba egy levélben kérlelte a nagymamáját, Pécsi Ildikót, hogy maradhasson az ingatlanban, ám mindhiába, a színésznő nem tágított, mondván, a fiú évek évek óta nem foglalkozik a nagyanyjával – írja a Blikk.

Pécsi ügyvédje szerint mivel az édesanyját kiköltözésre kötelezték, a családtagjait is vinnie kell magával, tehát a fiatalember sem maradhat a lakásban. Dr. Magyar György azt mondja, Csaba teljesen méltatlan a rokontartásra.

A kiköltöztetés határideje már lejárt, a bírósági végrehajtóktól függ, hogy a hatósági személyek mikor jelennek meg a lakásnál, amelyben Pártos Csilla és fia már húsz éve éltek.

Keresés az oldalon