Orbán Viktor egy Szomszédok-videót készített nőnapra

Startlap - Startlap
A miniszterelnök a kultikus magyar sorozat stílusában köszöntötte fel a nőket Margaret Thatcher segítségével. Vasárnapi lustálkodós hírösszefoglaló.

Orbán Viktor egy Szomszédok-jelenetet készített nőnapra

A kormányfő egy Margaret Thatcher-idézettel és a kultikus magyar sorozat felelevenítésével köszöntötte a nőket vasárnap. Íme mindez videón.

Koronavírus: tovább nőtt a magyarországi fertőzöttek száma, műholdképek készültek a járvány által átalakult világról

A kormány tájékoztatása szerint újabb személyeknél diagnosztizálták hazánkban a koronavírust. A betegekről itt találsz további információkat.

Ha pedig itt folytatod az olvasgatást, akkor megnézheted, milyen látványos a koronavírus hatása az űrből szemlélve. Rekordidő alatt felépített kórház, kiürülő városok, turistalátványosságok, zarándokhelyek Kínától Iránig.

Nagyon úgy tűnik, hogy Rogán Cecília 21 millió forintnyi karperecben ment ki szurkolni Fucsovics Mártonnak

A propagandaminiszter volt felesége Instáján ezúttal nem a szexizős fotók, hanem néhány konszolidált, farmernadrágos kép keltette fel az érdeklődésünket. Egy éles szemű tumblr-felhasználó ugyanis kiszúrta, hogy Rogán Cecília karkötői a megszólalásig hasonlítanak egy Cartier-széria darabjaihoz, és együttesen mintegy 21 millió forintba kerülhetnek. Fotók és további részletek itt találhatók.

“Nem járt volna jobb’ a világ, hogyha anyádba szorul a fejed, te nyomorék?” – megtalálták minden idők legdühösebb magyar műsorvezetőjét, aki már a Bravo szexuális felvilágosító rovatában is a sírásba kergethette a tiniket

A Fix tévén futó Ámor című, párkapcsolati tanácsadásnak szentelt műsor házigazdája dr. Csides Katalin szexuálpszichológus és életvezetési tanácsadó. Csides visszatérő szereplő a médiában, korábban különféle lapoknál szólalt meg mint szakértő, és a Cool TV-n is dolgozott éjszakai pszichológusként. Munkásságának egyik ékköve a Bravo magazinba készült szexuális felvilágosító rovat, ahol elvileg fiatalok problémáira kellett volna válaszolnia.

Csides ezt becsülettel meg is tette: amikor például egy 17 éves fiú arról érdeklődött, vajon hogyan tudná rávenni barátnőjét egy édes hármasra, a pszichológus közölte vele, “nem hiszem, hogy ki tudsz elégíteni két nőt”, majd gúnyosan prostituálthoz küldte. De ekkor még Csides visszafoghatta magát, végülis mégis fiataloknak adott tanácsokat. Az Ámorban viszont már izomból beleáll a betelefonálók iránt érzett gyűlöletbe. Ebben a cikkben 20 olyan rövid videót találsz, amelyen – nehéz finoman fogalmazni – dr. Csides Katalin elküld az anyádba.

Annyit sakkozott, hogy még a rendszerváltás is csak a 90-es években tűnt fel neki, az egykori sakkatyaisten ma kis híján hajléktalan: riport ifjabb Száraz Sándorról, akinek egyetlen szavazáson múlott az élete

Fölhívatott a politikai tiszt, hogy sakkozna velem, s ha megverem, lecsukat, ha ő ver meg, akkor is. Kihoztam döntetlenre a partit, ami tetszett neki, és az alapemberem lett.

Ifjabb Száraz Sándor 1955. február kilencedikén született, eleinte egy csongrádi tanyán élt, aztán apja pesti építkezéseken kapott munkát, a családot is magával vitte, ahol jobb híján a felvonulási épületben szállásolta el őket, évekre. A sakkal először tízévesen találkozott, és hamarosan elválaszthatatlan társak lettek, tanulás helyett is inkább titokban játszott. A kilencvenes években Száraz lett a Budapesti Szakszövetség főtitkára, világjáró sakkdiplomata volt, vébék, Eb-k megbecsült szervezője. Egy kora tavaszi reggelen 1998-ban viszont örökre megváltozott az élete. Ha kíváncsi vagy Száraz Sándor életére, akkor ezt a cikket ajánljuk figyelmedbe, amelyben egy elég szuper riportot találsz róla.

8 híres ember, akiről aligha tudja bárki is, hogy állami gondozásban, vagy nevelőszülőknél nőtt fel

Életük hajnalán lemondtak róluk szüleik, mégis eljutottak a csúcsra: erre a linkre kattintva olyan hírességek élettörténetét ismerheted meg, akiknek egyáltalán nem volt felhőtlen a gyermekkora.

Évtizedes hagyománynak intett búcsút a Whirlpool: nagyot változott a sütők ajtaja

Remek ötlettel jelentkezett a Whirlpool Corporation konyhai eszközének tervezői csapata: felülírták az eddigi jól megszokott sütőket, és egy óriási csavart vittek a készülékekbe. Milyen újításról van szó? Innen kiderül.

Azt hitted, a macik vagy a kutyák a legaranyosabb állatok? Súlyos tévedés. Apostagon kivágtak egy fát, és meglepő dolgot találtak

A tél vége felé kertészkedés közben gyakran kerülnek kivágásra öreg, balesetveszélyes fák. Ilyenkor érdemes gondolni arra, hogy az odvakban állatok lakhatnak, és értesíteni a szakembereket. Apostagon szerencsére ez nem maradt el: a napokban egy ilyen helyszínre riasztották a Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság Természetvédelmi Őrszolgálatát. És a fában egy minden szempontból váratlan cukiságra leltek. Részletek és fotók itt.

Erdők, vulkánok, gleccserek, hófedte hegyek, palacsintasziklák, álombéli szigetek, vízesések, fjordok: csodás képeken Új-Zéland, a világ határa

A két nagyobb és számos kisebb szigetből álló Új-Zéland a föld legelszigeteltebb állama, amely tele van izgalmas látnivalókkal a természeti szépségek tarka sokaságától az ember alkotta építményekig. Ezeket mutatjuk be ebben a cikkben.

Ha fontos neked a hűség, akkor messzire kerüld el ezt a három csillagjegyet

Fotó: Spencer Platt/Getty Images

Az asztrológusok szerint van néhány csillagjegy, melynek szülöttei nem jeleskednek a megbízhatóság, a kitartás és a hűség terén. Ők szabadságra születtek, éppen ezért nehézséget okozhatnak egy párkapcsolatban. Ha kíváncsi vagy, kikről van szó, akkor kattints ide!

 

Ez is érdekelhet

képcím

WHO: Valószínű, hogy Európa a járvány végső fázisához...

képcím

Koronavírus itthon: 39 928 új fertőzöttet igazoltak a hétvégén

képcím

Csirkehiány lehet a boltokban a szakmai szervezet szerint