Ábel Anita születésnapi fotója mindent visz

Startlap - Startlap
Mintha nem is gyerekkora óta lenne ezen a pályán. Heti bulvárösszefoglaló.

Ma ünnepli 45. születésnapját Ábel Anita, de mintha nem fogna rajta az idő

Ha megnézed azt a fotómontázst, amit az Instagramon tett közzé a népszerű színésznő, akkor szinte azonnal kizártnak fogod érezni a fent leírt évszámot. Ha kíváncsi vagy, milyen jól is néz ki a születésnapján a Szomszédok egykori Julcsija, akkor csak ide kell kattintanod. 

Elhunyt Zana József

81 éves korában, hosszan tartó betegség után vasárnap hajnalban elhunyt Zana József. A színművész betegségéről és haláláról lánya, Zita nyilatkozik ebben a cikkben.

Demcsák Zsuzsa nevelt fia öngyilkosságot kísérelt meg

Az állami gondozásból kikerült 22 éves Horváth Leonra nevelt fiaként tekint Demcsák Zsuzsa. A fiút a napokban kórházba kellett szállítani, mert önkezével próbált véget vetni életének. A történtekről Leon szólal meg az alábbi cikkben. 

Így nézett ki karrierje kezdetén Várkonyi András

A Barátok közt Vili bácsija lájkvadász képet posztolt, imádják a rajongók. Most megnézheted te is, ide kattints.

Miklósa Erika segít feldolgozni fogadott lányának a szomorú diagnózisát

A 31 éves Tandi Flórával aggasztó hírt közöltek az orvosok: Miklósa Erika fogadott lányának ugyanazzal a traumával kell megküzdenie, amivel az operaénekesnőnek is, ugyanis lehet, hogy sosem lehet saját gyermeke. Minderről bővebben ebben a cikkben nyilatkozik Tandi.

„Soha többé nem akarok csóró lenni” – rázós múltjáról vallott Majka

MTI/Czeglédi Zsolt

Majka megdöbbentő őszinteséggel mesélt Peller Mariann Sorsunkban gyermekeink jövője című műsorában arról, hogy ha Ózdon marad, milyen sors várt volna rá.

 A Mokkában mindent megtettek azért, hogy minket is inspiráljon az Inspiráló Nők Gálája: Rogán Cecília megkönnyezte a díjazottakat, Orosz Barbara pedig a nagy igyekezetében észre sem vette, hogy a saját munkáját cikizi

Többször megkönnyeztem a díjazottakat. Inspiráló nők gálája volt

– közölte Rogán Antal felesége enyhe drámai hatásszünettel a Mokka ma reggeli adásában, amelyet az általa szervezett Inspiráló Nők Estjének szenteltek. A műsorban alaposan elmagyarázták, hogy mindenki mennyire kitett magáért, ezt a díjátadót még a közönség is nagyon komolyan veszi. Pachmann Péter virágot adott Rogán Cecíliának, lévén ő egy inspiráló nő, Orosz Barbara pedig annyira dicsérte az eseményt, hogy – szerintünk – fel se tűnt neki, hogy közben saját magát fikázza. Ja, és Cecília elárulta, mi az, ami őt inspirálja az életben – természetesen a gálán túl. Íme az adás videón.

Megszólalt Abaházi Csaba a kirúgásáról

Abaházi Csaba szerint nem a káromkodás miatt rúgták ki, főnöke ezt másképp látja. A műsorvezető véleményét ebből a cikkből ismerheted meg.

Ahhoz képest, hogy Harry herceget és Meghan Markle-t állandóan fotózzák, ilyen jó kép talán még sosem készült róluk

A címben foglalt állításunk talán kissé túlzás: az esküvőjükön számos kiváló fotót lőttek a párról, és egy korábbi hivatalos eseményen is készült már egy különösen jól sikerült pillanatkép Harryről és Meghanról. De ez a mostani fotó is megérhet egy kattintást. Azért is, mert ez az egyik utolsó olyan alkalom, amikor a királynő képviseletében jelennek meg, meg azért is, mert a szakadó esőben igazi kihívás lehetett jó fényképet készíteni. Mégis sikerült, méghozzá minimum képeslapra illőt. A felvételt ide kattintva nézegetheted.

Goldi Hawn 74 évesen egy olyan tánccal zárta a szerdát, amit egy huszonéves is megirigyelhetne

A nagymamakorú művésznő minden szempontból kicsattanó formában van, amit legfrissebb videójával is bizonyított. Íme a felvétel.

A hét legérdekesebb hírei itthonról és a nagyvilágból

Ha kíváncsi vagy az elmúlt napok legfontosabb közéleti, politikai, bűnügyi eseményeire akkor csak ide kell kattintanod. 

Ez is érdekelhet

képcím

Alekosz beszólt Kulcsár Edinának

képcím

Kulcsár Edina és G.w.M járnak, Csuti megszólalt: "Nem szeretném...

képcím

"Képtelenek vagyunk felfogni” – eltemették Babicsek Bernátot