Majka után Pápai Joci is az RTL-hez igazolt

Startlap - Startlap
Mindkét énekes-műsorvezető 2024 második felétől lesz látható több műsorban is a csatornán.

Pénteken derült ki, hogy 16 év után Majoros Péter, azaz Majka visszatért az RTL csatornához, ahonnan a karrierje indult. A rapper-műsorvezetőt 2024 második felétől láthatják új, RTL-es műsorokban a nézők.

Majka érkezésével csaknem egy időben egy másik fontos igazolásról is beszámolt az RTL: 2024 második felétől Pápai Joci is az RTL-nél folytatja televíziós karrierjét – írja az rtl.hu.

“Petike, képzeld, az Öcskösöd is az RTL csapatát fogja erősíteni! Nem fogsz tudni lerázni, mivel együtt folytatjuk itt is az utunkat, drága testvérem! Sok kihívás, kaland, izgalom vár ránk, amit a jövőben az RTL biztosít számunkra!” – fogalmazott Pápai Joci Instagramon.  

Majka a Facebook-oldalán válaszolt a megszólításra: “Testvérem!! Isten hozott téged is az RTL-nél!! Mivel 20 éve ‘együtt hajtunk, együtt halunk’, nélküled nem mentem volna sehova!”

Pápai Joci zenei előadóként kezdte karrierjét, a nagyközönség először a Megasztárban találkozhatott vele. 2017-ben és 2019-ben is ő képviselte Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon. Zenei karrierje mellett hosszú ideje műsorvezetőként is dolgozik.

Címlapkép: Pápai Joci Origo című dalával a 62. Eurovíziós Dalfesztivál döntőjének próbáján a kijevi Nemzetközi Kiállítási Központban 2017. május 12-én, egy nappal a döntő előtt. (MTI/EPA/Tatjana Zenkovics)

Ez is érdekelhet

képcím

Majka elhagyja a TV2-t és visszatér az RTL-hez

képcím

Súlyos baleset történt egy tiroli sípályán - A hét hírei...

képcím

Majka Ózd díszpolgára lett