Majka elhagyja a TV2-t és visszatér az RTL-hez

Startlap - Startlap
Majoros Péter, azaz Majka az RTL-hez igazol, a rapper-műsorvezető 16 év után tér vissza a csatornához.

Majkát a nézők már 2024 második felében új szerepben láthatják – írja az rtl.hu. “Izgalmas műsorokban fog visszatérni” az RTL képernyőjén, de részleteket nem árult el Kolosi Péter, az RTL tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese.

“16 év után új kalandokat keresek a kereskedelmi televíziózásban, és visszatérek az RTL-hez, ahol egy régi-új csapat vár. Alkotó emberként mindig új impulzusokra van szükségem, és most az RTL-nél látok garanciát arra, hogy olyan műsorokban szerepeljek, ahol a néző is jól szórakozik, és én is jól érzem magam. 21 évvel ezelőtt innen indultam el a Való Világból a való világba, és ha jól számolom az életkorom, még az is lehet, hogy innen megyek nyugdíjba” – számolt be a váltásról Majka a közösségi oldalán.

Majka 2002-ben az RTL képernyőjén tűnt fel a Való Világban, ezt követően pedig a Való Világ műsorvezetőjeként, illetve színészként és rapperként folytatta a karrierjét. 2004-ben az RTL portfóliójába tartozó Cool TV műsorvezetője volt, de többször szerepelt például a Heti Hetesben is. Később a rivális tévécsatorna, a TV2 arca, valamint az ország egyik legsikeresebb zenei előadója lett.

Címlapkép: MTI/Czeglédi Zsolt

Ez is érdekelhet

képcím

Majka után Pápai Joci is az RTL-hez igazolt

képcím

Súlyos baleset történt egy tiroli sípályán - A hét hírei...

képcím

Majka Ózd díszpolgára lett