Kiemelt Hírek 2018. április 22.

Ők Amerika kedvencei

Startlap Kiemelt Hírek 2018. április 22.
Persze a látszat, legtöbbször tényleg csal.

Hollywood olykor kíméletlenül bánik csillagaival. Kiveszi a párkák kezéből kedvencei élete fonalát, és addig bontja, csomózza, kuszálja a szálakat, míg a maga és a közönség kedvére való sorsot nem formál belőlük. Persze a sztárok többsége előnyös alkut köt a filmipar ördögével… Így van ez Gwen Harrisonnal (Catherine Zeta-Jones) és férjével, Eddie Thomasszal (John Cusack) is, akik megtestesítik a mindenkori hollywoodi álompárt.

Ám a látszat nem felel meg a valóságnak: a színfalak mögött már régen nem szerelem, hanem dörgő vihar dúl kettejük között. A féltékenység, az irigység és az állandó veszekedések hullámainak lecsendesítésére két önfeláldozó ember rendeltetett: a filmsztárok ügynöke, Lee Phillips (Billy Cristal) és Kiki Harrison (Julia Roberts), a nárcisztikus Gwen testvére és egyben személyi asszisztense.

Kikinek és Lee-nek mindent latba kell vetnie, hogy rábírja a sztárokat, még egyetlen estére, utolsó közös filmjük bemutatójára enyhüljenek meg egymás iránt, s legalább a nyilvánosság előtt játsszák el a turbékoló galambpárt. Feladatuk korántsem egyszerű: meg kell küzdeniük a hiú és akaratos díva szeszélyeivel, helyre kell hozniuk a még mindig szerelmes ex-férj ballépéseiből származó galibákat, és félre kell állítaniuk az útból a kissé otromba spanyol macsót, Gwen új szeretőjét, Hectort. S a fordulat csak ekkor következik be: Kiki egyszerre szemben találja magát Eddie bánatos-szelíd tekintetével, s a világ forogni kezd vele.

Paramount Channel – 04.22. 19:55

Keresés az oldalon