Janicsák Veca férje üzent feleségének: Szomorú, hogy fontosabb volt a videóklip népszerűsítése

Startlap - Startlap
Janicsák Veca interjúja méheltávolításáról és válásáról éppen az új videóklipjével egy időben jelent meg. Jancsó Ábel megszólalt. Bulvárösszefoglaló.

Janicsák Veca férje üzent feleségének: Szomorú, hogy fontosabb volt a videóklip népszerűsítése

Az énekesnő hosszú szünet után a minap interjúban árulta el, hogy rákkal diagnosztizálták, méheltávolításon esett át, és rég elvált a férjétől. Ladányi Jancsó Ábel kiakadt, részben cáfolta felesége állításait, és megüzente neki: vegye tudomásul, hogy kislányuknak “apukája is van, akinek ugyanolyan jogai vannak, mint neki”. A férj nyilatkozata itt olvasható.

Stohl András a babavárásról: “Hatalmas öröm volt, hogy ilyen szeretettel fogadta a család”

Amikor az 54 éves színművész csütörtökön bejelentette, hogy három lánya és egy fia mellé érkezik ötödik gyermeke, kizárólag a babavárás tényét osztotta meg egy közös pocakos fénykép társaságában felesége oldalán. A Mokka reggeli adásában azonban már jóval bőbeszédűbb volt a házaspár, Vica még arra is kitért, a büszke kispapa hogyan tudta meg a nagy hírt. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

Deák Bill Gyula felesége rákos: “Rosszindulatú daganat van a mellében”

MTI/Cseke Csilla

Deák Bill Gyula húga 2020-ban rákban halt meg, és mióta kitört a járvány, a külvilágtól elzárva él feleségével, mivel az asszony tüdőbeteg. A 73 éves zenészt nem csak a családi tragédia és felesége állapota, de a bezártság is megviseli. Bővebben.

Palya Bea: Régóta foglalkozom a szívbéli szexualitás tanulásával és tanításával

És mivel “zenei anyanyelve”, vagyis a népdalok is “tele vannak erotikával, szexualitással”, nem lesz nehéz átalakulnia Rihannává. Hogy kicsit érthetőbb legyen a dolog: Palya Bea a Sztárban sztár vasárnapi adására készül, és mindenkit előre figyelmeztetett, hogy használni fogja a benne élő szexualitást. Palya Bea fényképes illusztrációval ellátott érzéki vallomásáért erre a linkre kell kattintani.

Kiderült, mennyit kér Aurelio a börtönbe vonulását bemutató élő közvetítésért

Kérvényezni fogja, hogy büntetése egyik részét Svájcban tölthesse le. A Való Világból ismertté vált Aurelio Caversaccio, akit emberrablás miatt 2 év 3 hónapnyi szabadságvesztésre, valamint kábítószerrel kapcsolatos bűncselekménye miatt további 1 év 2 hónapra ítélt a bíróság, születésnapján fog bevonulni. Szabadlábon töltött utolsó óráját “jelképes összegért” közvetíti majd, mert “annyi szeretetet és jótékony energiát” kapott az emberektől. Aurelio a bevétel egy részét eladományozza, a pénz másik felét megtartja majd. Interjú.

Tényleg válik Istenes Bence és Csobot Adél? Megszólalt a pár menedzsere

Egy bulvárhírekkel foglalkozó zárt Facebook csoportban roppant határozott bejelentésként röppent fel a hír, hogy a Csobot-Istenes házaspár is követi 2022 nagy trendjét, és elválnak. Mindezt – közölte a titokzatos forrás – kedden már olvashatjuk is a lapokban. A Bors utánajárt az értesülésnek. Részletek.

Lovas Rozi megmutatta hatalmas pocakját

A 35 éves színésznő, aki tavaly augusztusban jelentette be, hogy második babájával várandós, már nagyon közel jár ahhoz, hogy megszülessen gyermeke. Fotó.

Berki Krisztián egy szállodába költözött feleségétől

Miután címlapon jelentették be, hogy házasságuk válságba került, Berkiék folyamatosan közvetítik a téma fejleményeit, egészen a párterápia mélységeiig. Berki Krisztián ezúttal is alapos beszámolót adott a helyzetről, még azt is kifejtette, hogyan fogják megoldani a hotelben az “apás napokat” Zselykével. Bővebben.

Schobert Norbi szerint covid-sztrókja volt

Ugyan nem tudni, valóban így történt-e, de Norbi úgy véli, fertőzött volt, amikor megkapta az oltást, és ez vezethetett ahhoz, hogy augusztusban kutyasétáltatás közben összeesett. Schobert Norbival Rónai Egon beszélgetett. További információkért katt ide.

Catherine-Zeta Jones vicces közös képet posztolt férjével, de még jobb az, amit Michael Dougles kommentelt

Francis Specker/CBS via Getty Images

Az Oscar-díjas walesi színésznő és Kirk Douglas fia több mint 22 éve házasok. Zeta-Jones az olimpia jegyében osztott meg egy fotót, amire Douglas aranyos, szerelmes üzenettel válaszolt. Íme a fotó és a további részletek.

(Címlapkép: Smagpictures.com / Szabolcs Birton)

Ez is érdekelhet

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...

képcím

Puskás-Dallos Boginak olyan végzettsége lesz, amiről sosem...