Kiemelt Hírek 2021. július 13.

Ilyen volt Gábor Zsazsa temetése: Pintér Tibor fehér lovon ügetett be és Sinatrát énekelt

Startlap Kiemelt Hírek 2021. július 13.
A Nemzeti Lovas Színház igazgatójának búgó hangját több fontos ember hallgatta, és mivel rengeteg fénykép és egy teljes videófelvétel is készült, nem maradtál le semmiről. Bulvárösszefoglaló.

Ilyen volt Gábor Zsazsa temetése: Pintér Tibor fehér lovon ügetett be és Sinatrát énekelt

Ahhoz képest, hogy a szertartást szervező utolsó, kilencedik férj, az eredeti, öt évvel ezelőtti temetésről egy Louis Vuitton kutyahordozóban gyakorlatilag ellopta felesége hamvait, és azért van hercegi címe, mert 35 évesen örökbe fogadtatta magát, Tenya már diszkrét elemként értékelhető. A Nemzeti Lovas Színház igazgatójának búgó hangját egyébként több fontos ember hallgatta, és mivel a temetésről rengeteg fénykép és egy teljes videofelvétel is készült, nem maradsz le semmiről. Bővebben.

Ítéletet hirdettek a büntetőfékezés ügyében, Berki Krisztián reakció helyett kondizni küldte az újságírókat

Első fokon döntött a bíróság, de nem jogerősen, mivel az ügyész fellebbezett. Berki Krisztián az egész procedúra alatt kerülte az újságírókat, végül távozóban azért káromkodva beszólt nekik. A remekbe szabott jelenetről van videó, amelyet az ítélet részleteivel együtt ebben a cikkben találsz.

Kulcsár Edina döbbenetesen kigyúrta magát: olyan kockahasat villantott, mint egy sajtreszelő

Kulcsár saját megállapítása szerint rendkívül vidám a fotón, ami nem csoda, tekintve, hogy két gyermek után ilyen elképesztő formában van. Fotó.

Gyuricza Dóra nagyszabású medencés lánybúcsút tartott

Rácz Jenő szerelmes arája egy elég nagy buliról posztolt képeket lánybúcsú címén. A vendégek között egy híres ember is megjelent. Bővebben.

Kovács Patrícia: Nem a Vígszínházzal szakítottam, hanem Eszenyi Enikővel

Fotó: MTI/Mónus Márton

Amikor 10 éve eljöttem a Vígszínházból, akkor mondtam a nőnek, az Eszenyi Enikőnek, hogy én még egyszer ide vissza fogok jönni.

Kovács Patrícia a Reggeliben beszélt az Eszenyihez fűződő, terhelt viszonyáról. A beszélgetést erre a linkre kattintva nézheted meg.

Zsidró Tamás párt keres: elárulta, milyen nőre vágyik

A két utolsó, hivatalos barátnője már megtalálta a boldogságot valaki más oldalánVárkonyi Andrea esetében mindannyian tudjuk, hol, Dobó Kata pedig állítólag Szente Vajkkal jár. De az 58 éves Zsidró sem adta fel, szerelemre vágyik, és ezzel kapcsolatban pontos paramétereket is megadott. Részletek itt.

Sáfrány Emese a szülés közben többször elnézést kért vőlegényétől

Négy héttel azután, hogy kisfiának életet adott, a Mokkában elmesélte, milyen élmény volt az apás szülés. Bővebben.

Megszületett Gájer Bálinték és Cseke Eszterék babája

Az On The Spot műsor két dokumentumfilmese, Cseke Eszter és S. Takács András második gyermekéről már közös fénykép is van. Külön érdekesség, hogy a baba egy egzotikus szigeten jött világra. Fotó és további részletek itt.

Gájer Bálint és párja, Ötvös Brigitta egyelőre képes bizonyítékot nem közöltek, de egy lelkes posztban beszámoltak a szülésről, a centikről, kilókról, illetve a nevet is megosztották. Íme.

Szerednyey Béla egy rajongójába szeretett bele

A történet annyiban nem új, hogy már 11 éve egy párt alkotnak Szilvivel, ugyanakkor még sosem tárták fel a nyilvánosság előtt megismerkedésük szórakoztató részleteit. Bővebben.

Catherine Zeta-Jones fürdőruhában jógázós videójára nincsenek szavak

Fotó: Elisabetta Villa/Getty Images for Fendi

Leszámítva azt, hogy mindenki szorgalmasan gyakorolja ezt a sportot, ha tényleg ilyen alakot csinál 52 évesen. Michael Douglas felesége egyébként egy luxusjacht fedélzetét választotta vasárnap reggeli tornája helyszínéül, de nemcsak ezt, hanem a hajlékonyságát utánozni sem lenne egyszerű. Videó.

Keresés az oldalon