Solti Ádám megcsalt felesége a Drágám, add az életed!-ben: "Ebből már nem lesz válás"

Startlap - Startlap
Huhogott a közönség, amikor Solti Berni és Solti Ádám beléptek a stúdióba. Bulvárösszefoglaló.

Solti Ádám megcsalt felesége a Drágám, add az életed!-ben: “Ebből már nem lesz válás”

Solti Ádám a közelmúltban jelentette be, hogy szeretője gyermeket szült neki, felesége azonban mégsem hagyta el. A pár éppen csak belépett a stúdióba, a közönség huhogással fogadta őket, bemutatkozó videójukban pedig Solti Bernadett házassági problémáikról nyilatkozott. Azt sem tartotta magában, hogy két évvel ezelőtt még a váláson gondolkozott, amin aztán nevetgélve viccelődtek. A huhogós jelenetet itt, a másik videót meg itt nézheted vissza.

Kasza Tibi és felesége külföldre költöznének

Szeretnék, ha gyermekük “világlátott kisemberré” válna, és amúgy is megesik, hogy hónapokon át nyaralnak. Kasza Tibi és Darai Andrea már új otthonuk lehetséges helyszíneit is kitalálták. Részletek.

Bodrogi Gyulát kiengedték a kórházból: “Most mindent helyrehoztak”

Kiderült, mi volt a baja a 88 éves színművésznek, és az is, hogy továbbra is felügyelet alatt tartják. Míg Bodrogi Gyula könnyed optimizmussal szemléli a helyzetet, párja, Vass Angéla közel sem ilyen nyugodt. Bővebben.

Oláh Gergő megmutatta gyönyörű nagylányát

A fiatal lány, akiről szinte sosem látni képeket, rendkívüli módon hasonlít édesapjára. Íme.

Jamie Lee-Curtis lánya oltár elé állt, de fogadjunk, hogy soha életedben nem láttál még ehhez hasonló esküvői ruhát

Matt Winkelmeyer/WireImage,

A transzneműségét a közelmúltban felvállaló 25 éves Ruby nem egyszerűen nem fehér, vagy netán nem hosszú az öltözéket választott, hanem olyat, ami egyetlen porcikájában sem emlékeztet gyakorlatilag semmire, amit az esküvőkről ismerünk. Fotók.

Catherine Zeta-Jones megmutatta alig látott fiát diplomaosztója alkalmából

Dylan Douglasa Brown Egyetemet végezte el, amely alkalomból Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones is fotózkodott vele. Ebben még semmi különös nincs, de abban már, hogy a fényképeket a nagyközönségnek is megmutatták, annál inkább. Galéria.

Szamosi Zsófia: A kutya se hívott sehova

Az Oscar-díjas Mindenki című rövidfilm főszereplője arról nyilatkozott, milyen súlyos tévedések éltek személyéről a szakmában, és ezt a munkája bánta. Részletek.

Sáfrány Emese az édesanyáknak üzent szakítása után

Sáfrány és Hornyák Ádám négy év után jelentették be, hogy többé nem alkotnak egy párt, közös kisfiuk még nincs egyéves. A légtornász arról írt, “elszomorító, hogy mennyire sok anyuka” fordult hozzá tanácsért, akik egyedül nevelik gyermeküket, és olyanok is, akik nem mernek kilépni kapcsolatukból. Sáfrány Emese pedig egy hosszú üzenetben válaszolt.

Sofia Vergara 50 évét nagyon nehéz elhinni a nyárindító bikinis fotói után

Tibrina Hobson/WireImage

A Modern család színésznője fiával töltötte a hétvégét, és a medence partján pózolt. Sofia Vergara továbbra sem akarja megadni magát az öregedésnek, sőt. Galéria.

(Címlapkép: RTL Klub/Sárosi Zoltán)

Ez is érdekelhet

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...

képcím

Puskás-Dallos Boginak olyan végzettsége lesz, amiről sosem...