Na, vajon ki jelentette fel Curtist kábítószer-birtoklás miatt?

Startlap - Startlap
A rendőrség internetes bejegyzések után nem nyomoz, de ha van bejelentés, akkor már igen, így megindulhat az eljárás.

Mégis eljárás indulhat Curtis ellen, ugyanis kábítószer-birtoklás gyanúja miatt bejelentés érkezett a rendőrségre – tudta meg a Blikk.

Majka szerda este, szegedi koncertjén jelentette be, hogy különválik Curtistől, mivel már nemcsak a közös munkát, hanem barátságukat is ellehetetleníti a rapper drogfogyasztása, majd az ügyről a Facebookon is megosztott egy bejegyzést, és hosszú interjút is adott.

 

 

A lap korábbi kérdésére a hatóságok közölték: sajtóhírek és internetes posztok alapján nem nyomoznak, de ha van feljelentés, akkor megindulhat az eljárás. A portálhoz pedig érkezett egy levél, amelynek tanúsága szerint a legnagyobb magyar feljelentő, az egykori fideszes Tényi István a szegedi ügyészségen bejelentést tett ismeretlen tettes ellen kábítószer-birtoklás gyanúja miatt.

Az indoklás szerint Majka a Szegedi Ifjúsági Napok fesztiválon megosztotta a nyilvánossággal Curtis drogproblémáit, amit a zenész maga is elismert, és a hatályos jogszabályok értelmében Magyarországon kábítószert előállítani, terjeszteni és birtokolni is tilos.

Ez is érdekelhet

képcím

Megszületett Oszvald Marika unokája: lánya 10 éven át...

képcím

Novák Katalin bejelentette, kik lesznek az új munkatársai...

képcím

Kiderült, mennyit kér egy koncertért Majka