Majka nem adja fel a harcot Curtisért

A rapper is sok mindent kipróbált, de még időben le tudott állni.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-08-24 10:55

Fotó: Facebook/Majka

Majka szerda este jelentette be szegedi koncertjén, hogy nem dolgozik többé együtt Curtisszel, mert kokainproblémái miatt kezelhetetlenné vált. A történet ezzel még nem ért véget, mert Majka másnap terjedelmes levélben fejtette ki a Facebookon, milyen problémákkal küzd korábbi társa és barátja, akit öt éven keresztül próbált támogatni és megmenteni a drogtól, de nem sikerült neki.

Curtis reakciója sem maradt el, aki szerint mindenkinek megvan a saját drogja, de az üzengetés még mindig nem fejeződött be. Majka ugyanis az Indexnek adott csaknem egy órás interjút.

A beszélgetés során szóba kerül, hogy Majka is sokféle droggal próbálkozott (speed, fű, hasis, ecstasy), de még időben kiszállt belőle, mert torzítja a személyiséget. Curtis ellenben több éve kábítószerezik, ami jelentősen befolyásolja a teljesítményét, sőt emiatt több koncerten fel sem lépett. A rapper arról is beszél, hogy próbálkozott mindenfélével, elvitte orvoshoz, pszichiáterhez, elvonóra, a tartozásait is fizette, megvonta a fizetését, számos alkalommal ültek le beszélgetni, de semmi sem segített, és a barátság munkakapcsolattá változott, s mostanra az is megromlott. Ugyanakkor nem az ő döntése volt, hanem a zenekaré, hogy különváljanak. Azt azonban nem tudja, mire gondolt Curtis, amikor azt mondta, mindenkinek megvan a maga drogja, ettől függetlenül imádja, tiszteli és az egyik legtehetségesebb rappernek tartja.

Mai nap hírei

Mégis, mire jó az iskolarendőrség? – Szakértőnk válaszol a leggyakrabban feltett kérdésekre

wmn.hu3 órája

Fantasztikus örömhírt jelentett be Szabó Zsófi - Úszik a boldogságban

femcafe.hu12 órája

„A kislányom temetésével álmodom, ha elalszom. Pedig nem tehetem, mert ő még mindig küzd, még mindig boldog”

wmn.hu14 órája

Pénteken csökken a benzin ára

f1vilag.hu17 órája

Gólyahír! 6 hónapig titkolta, ismét várandós a magyar énekesnő

femcafe.hu19 órája

Mutatjuk, melyik nap várható a legtöbb eső

kiderul.startlap.hu20 órája

Szupercellák is kialakulhatnak, másodfokú figyelmeztetés érvényes

kiderul.startlap.hu22 órája

Dobó Kata kislányáról posztolt, elolvadsz ha meglátod

femcafe.hu23 órája