Majka nem adja fel a harcot Curtisért

Startlap - Startlap
A rapper is sok mindent kipróbált, de még időben le tudott állni.

Majka szerda este jelentette be szegedi koncertjén, hogy nem dolgozik többé együtt Curtisszel, mert kokainproblémái miatt kezelhetetlenné vált. A történet ezzel még nem ért véget, mert Majka másnap terjedelmes levélben fejtette ki a Facebookon, milyen problémákkal küzd korábbi társa és barátja, akit öt éven keresztül próbált támogatni és megmenteni a drogtól, de nem sikerült neki.

Curtis reakciója sem maradt el, aki szerint mindenkinek megvan a saját drogja, de az üzengetés még mindig nem fejeződött be. Majka ugyanis az Indexnek adott csaknem egy órás interjút.

A beszélgetés során szóba kerül, hogy Majka is sokféle droggal próbálkozott (speed, fű, hasis, ecstasy), de még időben kiszállt belőle, mert torzítja a személyiséget. Curtis ellenben több éve kábítószerezik, ami jelentősen befolyásolja a teljesítményét, sőt emiatt több koncerten fel sem lépett. A rapper arról is beszél, hogy próbálkozott mindenfélével, elvitte orvoshoz, pszichiáterhez, elvonóra, a tartozásait is fizette, megvonta a fizetését, számos alkalommal ültek le beszélgetni, de semmi sem segített, és a barátság munkakapcsolattá változott, s mostanra az is megromlott. Ugyanakkor nem az ő döntése volt, hanem a zenekaré, hogy különváljanak. Azt azonban nem tudja, mire gondolt Curtis, amikor azt mondta, mindenkinek megvan a maga drogja, ettől függetlenül imádja, tiszteli és az egyik legtehetségesebb rappernek tartja.

Ez is érdekelhet

képcím

Megszületett Oszvald Marika unokája: lánya 10 éven át...

képcím

Kiderült, mennyit kér egy koncertért Majka

képcím

A Csengetett, Mylord? főszereplője a brit sajtónak: "Én vagyok...