Majka kifakadása nem meglepő, Curtis eddig is számos problémával küszködött

Startlap - Startlap
Az interneten már elkezdődött a háború, sokan nem értik, miért kellett kiteregetni a szennyest a közösségi médiában.

Már szerda este kiderült, hogy Majka nem dolgozik együtt Curtisszel a jövőben. A rapper szegedi koncertje első száma után jelentette be a hírt, és hozzátette, ennek a drog az oka. Az információ még le sem ülepedett, és Majka csütörtökön már a Facebook-oldalán is világgá kürtölte meglehetősen terjedelmes és részletes posztban, hogy egykori társa, jó barátja kokainfüggő, és ezért külön válnak útjaik.

A rapper sokáig támogatta Curtist, próbált neki segíteni, ám most már nála is betelt a pohár, ami érthető, elvégre ez az állapot több éve tart, és bizony voltak előjelei, hogy előbb-utóbb kiborul a bili.

Curtisnek számos balhéja volt az elmúlt időszakban, volt, hogy korábbi barátnőjét, Bettinát verte – írja az nlcafe.hu. A lány kék-zöld foltos volt, miután számon kérte párját, hogy miért üzengetnek neki mindenféle nők. Curtis ráadásul sokszor félrelépett, sőt Bettina nemi úton terjedő betegségeket is elkapott tőle. Ez még csak egy csepp volt a tengerben, merthogy gyakran vezetett kábítószer vagy alkohol befolyása alatt, és többször balesetet is okozott, de valahogy mindig megúszta enyhe ítélettel.

Egy fájdalmas, és tehetetlen bejegyzést kell közzétennem! Elvesztettem az egyik legjobb barátomat, társamat ,sőt inkább…

Közzétette: Majka – 2018. augusztus 22., szerda

Majka ezt testközelből nézte végig, ám öt éven keresztül hiába próbálkozott segítséget nyújtani. Ugyanakkor Curtis egyik rokona a Facebookon keresztül kérte rajta számon, hogy miért nem szóltak neki korábban, végtére is a családtagja, és hátha ők tudtak volna segíteni. A rokon azt sem érti, hogy miért kellett kiteregetni a szennyest a Facebookon, hogy az egész ország lássa. A véleményével sokan egyetértenek, Majka rajongói szerint sem volt tisztességes húzás a részéről.

Ez is érdekelhet

képcím

Napokkal a halála előtt rendőrt hívott Berki Krisztiánra Mazsi

képcím

Mazsit hibáztatja fia haláláért Berki Krisztián édesanyja

képcím

Íme az első fotók Hosszú Katinka és Gelencsér Máté...