Mondunk jobbat a Balatonnál: 10 eldugott magyarországi tó, ahová muszáj elmenned

Startlap - Startlap
Csodaszép strandok, zsúfoltság nélkül. Vasárnap délelőtti hírösszefoglaló.

Mondunk jobbat a Balatonnál: 10 eldugott magyarországi tó, ahová muszáj elmenned

A balatoni nyaralás minden szezonban alap, és van még néhány tavunk, ami nem ennyire evidens úti cél, de mégis nagy népszerűségnek örvend. Ebben a cikkben viszont olyan hazai állóvizeket mutatunk be neked az ország minden tájáról, amiket kevésbé ismernek az emberek, így nem lesz tömeg, de az élmény garantált.

Nem sok különbség van a Balaton és az Adria árai között

Összehasonlították a magyar és a horvát tenger árait, és nem várt hasonlóságot találtak. Mit jelent ez pontos számokban kifejezve? Innen kiderül.

Aranyos történetet mesélt Bálint gazdáról Németh Lajos

Az időjós 1981-ben, a Magyar Televízióban ismerte meg Bálint Györgyöt, az Ablak című műsor indulásakor. Németh Lajos azonnal a szívébe zárta az ország kedvenc kertészét. Ha ide kattintasz, elolvashatod, de akár videón is megnézheted, ahogy Németh felidézi a régi emlékeit Bálint gazdáról.

30 évig titkolták a balatoni hajókatasztrófát, amiben 22 ember veszítette életét

Akárcsak a Titanic, a Pajtás is túlzsúfoltan, a fedélzetén 180 fővel indult el Füredről Siófok felé 1954. május 30-án. Mivel éppen gyereknap volt, az utasok jó része nagyon fiatal volt. Már a gőzös építésekor jelezték, hogy a szerkezet labilis, de ez senkit se érdekelt, ami végül 22 ember életébe került. Minderről sokáig jószerivel semmit sem lehetett tudni, ugyanis az ÁVH emberei szinte azonnal intézkedni kezdtek. Fotók, videók és további részletek itt.

Katalin heregné nagyon érzi a napsütést: tökéletes nyári ruhát villantott

Fotó: Samir Hussein/WireImage

Vilmos herceg feleségének (vagy talán inkább öltöztetőinek) divatérzéke hosszú évek óta töretlenül népszerű téma. És miközben sokan még nem szoktak hozzá a sok esőzés után jött hirtelen forrósághoz, Katalin már pontosan tudja, mit kell viselnie ahhoz, hogy mindenkinél nagy sikert arasson, és egyszerre legyen elegáns, mégis laza

“Megkérdeztem a szüleimet, nem maradtam-e le valamiről” – Radics Giginek megtalálták a hasonmását

Vanesszát gyakran az énekesnő ikertestvérének nézik, és a hasonlóság tényleg megdöbbentő, így Radics Gigi sem ment el melette szó nélkül. Videó és további részletek itt.

Zseniális trükk a könnymentes hagymapucoláshoz

Mivel nagyjából mindenbe rakunk hagymát, ezért tulajdonképpen kötelező ez a pár másodperces videó, amiben egy forradalmi eljárást mutatnak be a hagyma héjának szuper gyors, és így sírás nélküli eltávolítására.

Hogyan lesz valakiből celeb? Nagyon sokan a rokonaikon keresztül törtek be a népszerűek tengerébe

Vajna Tímea  Damu Roland, majd Andy Vajna feleségeként futtatta fel magát, és ez olyan jól sikerült neki, hogy az ő farvizén végül húga, Palácsik Lilla, sőt, annak férje is bekerült a magyarorszgái celebek pocsolyájába. Nemhogy nincsenek ezzel egyedül, hanem meglepően sok olyan ismert arc van itthon, akik hasonlóan, oldalról robbantak be a köztudatba, hogy aztán például az influenszer névre hallgató, nemes szakmát űzhessék, vagy remekbe szabott műsorokat vezessenek. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket ajánljuk a figyelemdbe.

Kéne egy új krém a nyárra? Akár 64 százalékkal olcsóbban is vásárolhatsz, szóval legyen inkább kettő

Amennyire lehet örülni a nap első nyári sugarainak, annyira nem várjuk az innentől kezdődő örökké tartó szőrtelenítés, pedikűr és kötelező barna bőr horrorát. Mindez nem csak kínosan sok időbe, de egy rakás pénzbe is kerül, főleg, hogy a párás melegben és az erős UV-sugárzásban egész más kozmetikumokra van szükség, mint akkor, amikor mínuszok és havazás jellemzik az időjárást. Sok vigasztalót nem tudunk ehhez hozzátenni, egy dolgot kivéve: a krémek beszerzését viszonylag olcsón letudhatod, ha akciósan vásárolsz. Erre a linkre kattintva jó minőségű, mégis barátságos árú termékeket találsz, amik közül alighanem neked is szükséged lehet néhányra.

Ha lenne lustasági világbajnokság, akkor azt ezek a csillagjegyek nyernék

Fotó: Kevin Frayer/Getty Images

Az asztrológusok szerint van négy csillagjegy, akik örökké csak aludnának, vagy ha ébren vannak, akkor elmozdíthatatlanok a képernyő elől. Ők azok, akik leginkább a horkolásban jók.

További heti hírösszefoglalóink is érdekelhetnek:

Ez is érdekelhet

képcím

Súlyosan megsérült egy autóbalesetben a horvát védelmi miniszter

képcím

Gyönyörű juharfát mérgeztek meg Csopakon

képcím

Fotókon a Balatonba zuhant helikopter mentése