Egy szájról olvasó szakértő leleplezte Meghant és Harryt

Startlap - Startlap
Itt már tényleg arról van szó, hogy az angol lapok mindenbe belekapaszkodnak, ami róluk szól. Heti bulvárösszefoglaló.

Egy szájról olvasó szakértő leleplezte Meghant és Harryt

Mielőtt összeházasodtak, már akkor is a figyelem középpontjában voltak az angol királyi ház miatt, de mióta lemondtak közel minden rangjukról, azóta nincs hét, hogy ne legyenek a bulvárlapok címlapjain. Most egy újonnan megjelent sztori látott napvilágot, amiben még szájról olvasni képes szakembert is bevetett az egyik brit újság. Bár kissé érthetetlen, miért is gondolták olyan nagynak a sztorit. Részletek

Kiderült, milyen betegség győzte le Bálint gazdát

Az ország valószínűleg legnépszerűbb kertésze múlt héten, a siófoki nyaralójában lett rosszul, ott került kórházba, majd néhány nap után egy főváros-közeli intézményben hunyt el. Ebből a cikkből megtudhatod, mi vezetett Bálint gazda halálához.

Részletek derültek ki Benedek Tibor temetéséről

Nincs gyógyír arra a mérhetetlen fájdalomra, amit a tragikusan fiatalon elhunyt Benedek Tibor özvegye érez. A Bors információi szerint a család régi barátai közül többen is felajánlották a segítségüket, ők Epres Panni mellett állnak, igyekeznek levenni az özvegy válláról a terhek egy részét. A legszűkebb baráti kör a temetés megszervezésében is segédkezik, aminek részleteiről itt olvashatsz. 

Keleti Andrea fürdőruhában pózolt a nagy fogyása után

Két ruhaméretet fogyott Keleti Andrea, aki éppen ezért különleges fotózásra mondott igent: megmutatta magát fürdőruhában, amire eddig nem vállalkozott volna. Ha kíváncsi vagy a képekre, ide kattints.

Rubint Réka saját kozmetikai márkát dob piacra

 Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu[/caption

Rubint Réka egy interjúban hosszasan mesélt arról, hogy a koronavírus-járvány és a karanténidőszak miatt teljesen elapadt cége bevétele, ennek ellenére nem panaszkodik, mert a több hónapnyi bezártság mégis jövedelmező volt számára. Ha kíváncsi vagy, milyen terveket szövöget Schobert Norbert felesége, innen megtudhatod.

Gál Kristóf, az ORFK szóvivője: “Meselemezt azért nem fogunk kiadni”

Színészből lett nyomozó, majd az ORFK szóvivője Gál Kristóf. Az elmúlt három hónapban, minden egyes nap pontban 11-kor bekopogtatott hozzánk az operatív törzs tájékoztatóján. Az operatív törzs “arcával” készült interjút itt olvashatod el.

Megújulnak Korda Györgyék – Balázs Klári elárulta, miért volt erre szükség

A koronavírus miatt önkéntes karanténba vonult Korda György és Balázs Klári már számolja vissza a napokat, amikor újra felléphetnek. Ráadásul minden tekintetben megújulva térnek vissza a színpadra hamarosan. Ha érdekel, mit tervez a művészházaspár és mikor láthatod őket újra élőben, ebből a cikkből megtudhatod.

Karda Bea másodjára küzd meg a gyilkos kórral

13 éve diagnosztizálták először Karda Beát mellrákkal, amiről csak jóval később mesélt. Most rögtön elmondta, hogy nemrég visszatért a gyilkos kór. Novemberben derült ki, hogy ezúttal jobb mellében alakult ki daganat. A tobábbi részletekért ide kattints

Így néznek ki ma Michael Jackson már felnőtt gyermekei

2009. június 25-én, vagyis ma 11 éve annak, hogy a világsztár gyógyszer-túladagolás következtében elhunyt. Már legkisebb gyermeke is betöltötte a tizennyolcat, pedig alig volt elsős kisiskolás, amikor elvesztette az édesapját. Ebből a cikkből megtudhatod, hogy él most Michael Jr, Paris és Blanket. 

Új frizurája van Katalin hercegnének

Kate Middleton frizurája ezen a képen még a régi Aaron Chown WPA PoolGetty Images

Katalin hercegné a minap a Gyermekhospice Hét alkalmából vett részt egy online beszélgetésen, ahol új frizurája is debütált. A hercegné az otthonából jelentkezett be a videohívásba, az erről készült képernyőképet itt nézheted meg.

 További rövidhíreket most meg is hallgathatsz a Hírstart podcastján: katt ide.

Ez is érdekelhet

képcím

Megszűnik a szomszédban a világ legrégebbi napilapja - a hét...

képcím

Így nézhetne ki ma az idős Lady Diana - bámulatos Instagram-fotók

képcím

Csodás fotók Katalin és Lajos herceg különleges kötelékéről