Kiemelt Hírek 2021. augusztus 08.

Megszületett Bereczki Zoltánék kislánya: gyönyörű nevet kapott a baba

Startlap Kiemelt Hírek 2021. augusztus 08.
Bereczki a szombat esti budapesti koncertjére egyenesen a szülőszobáról érkezett Bata Évától, és a színpadon számolt be a nagy hírről. Vasárnap déli olvasgatós hírösszefoglaló.

Fotó: MTI/Mohai Balázs

Megszületett Bereczki Zoltánék kislánya: gyönyörű nevet kapott a baba

Bereczki a szombat esti budapesti koncertjére egyenesen a szülőszobáról érkezett Bata Évától, és a színpadon számolt be a nagy hírről. Részletek itt.

Hajdú Péter megmutatta terhes menyasszonyát

A növekvő pocakú Eszter és a családi vizsla kihagyott ziccer a reklámipar számára, annyira boldognak és tökéletesnek tűnnek együtt Hajdú Péter legfrissebb fényképén. Íme.

Ország Tortája, Év Fagyija, Év Strandétele: megvannak a győztesek

A Magyarország Tortája cím mellett a Magyarország Cukormentes Tortája díjnak is megtalálták a nyertesét, a fagylaltok mezőnyében nemcsak a kész ízkombinációk, hanem a minőségi alapanyagok is megmérettettek, a strandkaják versenyén pedig a hagyományos, nehéz ételek újragondolt, egészséges verzióit keresték, sikeresen. A legjobb tortákról itt, a fagyikról itt, a különleges strandételekről pedig ebben a cikkben olvashatsz.

“Egyik nap megállt itt egy kocsi…” – hová tűnnek a macskák Rákóczifalván?

A Szolnok szomszédságában fekvő városkában pár hónap alatt 20 cicának veszett nyoma. A gazdik a rendőrséget és az önkormányzatot is felkeresték, van, aki bedeszkázta a kerítést, de senki sem tud rajtuk segíteni. Két évvel ezelőtt szintén sok macska tűnt el a környékről, akkor az állatvédők nyomozása brutális eredménnyel zárult. A 24.hu helyszíni riportja.

Így tesztelheted online, ingyenesen a látásodat

Fotó: DEA / M. FERMARIELLO/De Agostini via Getty Images

A rendes, szakorvosi diagnózist a virtuális teszt nem helyettesíti, viszont jó közelítést adhat látásélességedről, mindennel együtt 15 percig tart, és csak egy telefonra meg internetre van szükség. További információkért katt ide.

Mi történik az olimpiai helyszínekkel, miután véget érnek a versenyek?

Az 1948. évi londoni játékokig évtizedeken át épületeket, főleg sportlétesítményeket is díjaztak az olimpián. Az ötkarikás versenyekre addig is és azóta is igazi építészeti műremekeket húznak fel, hatalmas költségvetésből. A stadionok, uszodák, csarnokok utóélete változatos, ugyanakkor számos példát találni a záróünnepségek után elhagyott, omladozó, kísértetjárta terekre. Bővebben.

A kertészkedés sport: mutatjuk, melyik kerti munka milyen edzésnek felel meg

Akár kisebb, akár nagyobb zöldfelületet művelünk, kevés ennél jobb tevékenység létezik: a mentális jóllét elősegítése mellett a kertészkedés valódi testedzést jelent. Ebben a cikkben egy barátságos grafikán szemléltetik, melyik kerti tevékenység milyen sporthoz hasonlít a leginkább és mennyi kalóriát éget, számokban és ételekben kifejezve.

Idén is átúsztuk a Balatont: a 84 éves Tivadar, a lábak nélkül induló Tamás és az összes átúszást teljesítő Béla is

Közel hétezer induló vágott neki az 5,2, illetve 2,6 kilométeres távnak, a nemek aránya szinte pont fele-fele volt, még az időjárás is majdnem tökéletes körülményeket teremtett. Fotók és további részletek itt.

20 fotó Pierce Brosnan és Keely Shaye 20 éves házasságából, ami bizonyítja, hogy a szerelem márpedig tényleg létezik

Kevés olyan kapcsolatot lehet felmutatni Hollywoodban, amiről a filmjeiket készítik, de azért nem lehetetlen kisebb listát összeállítani: John Travolta és a 2020-ban elhunyt Kelly Preston, a közel 35 éves házas Tom Hanks és Rita Wilson, vagy Hugh Jackman és a nála jóval idősebb Deborra-Lee Furness házassága is ilyen. Pierce Brosnan és Kelly Shaye 27 éve ismerik egymást, és a gúnyolódó újságcikkek ellenére a boldogságuk nem Shaye súlyfeleslegén múlik, hanem valami egészen máson, ami Pierce Brosnant többször is visszahozta mély depressziójából. Ha szeretnél megismerni egy igazi hollywoodi szerelmi történetet, akkor kattints.

Pénzhoroszkóp: a születési dátumod elárulja, hogyan teheted magad gazdaggá

Fotó: Alfred Gescheidt/Getty Images

A csillagjegyekre általánosan jellemző, a pénzügyekre is kiható személyiségvonásokat figyelembe véve jóval sikeresebb lehetsz a spórolás, költekezés és pénzkeresés terén – állítják az asztrológusok. Ha kíváncsi vagy, milyen tanácsokat adnak neked a csillagok, akkor itt folytasd az olvasást.

Keresés az oldalon