Kiemelt Hírek 2021. augusztus 05.

Kiderült, mennyibe került Tüttő Kata kilovagolása a tengerből

Startlap Kiemelt Hírek 2021. augusztus 05.
A főpolgármester-helyettes azt is elmondta, miért tűnt el a videó az Instagram-oldaláról. Bulvárösszefoglaló.

Kiderült, mennyibe került Tüttő Kata kilovagolása a tengerből

Fotó: Tüttő Katalin / Instagram

Törölte Tüttő Kata, városüzemeltetésért felelős főpolgármester-helyettes az Instagram-oldaláról azt a videót, amely a külföldi nyaralásán készült és amelyen az látható, hogy lóháton jön ki a tengerből. Ő maga mondja el, miért távolította el a felvételt, és hogy mennyibe került a lovaglás. Részletek.

Tóth Gabi Ferenc pápa előtt fog énekelni

Idén Budapest ad otthon a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusnak, amit szeptember 5. és 12. között tartanak. A zárónapon Ferenc pápa tart szentmisét, a programhoz pedig Tóth Gabi is kapcsolódni fog. Hogy egész pontosan miként, az innen fog azonnal kiderülni. 

Megvan, ki lett Zoli gazda végső választottja

A Házasodna a gazda legutóbbi epizódjában Zoli gazdának döntenie kellett arról, hogy ki az a lány, aki végső választottja lesz a párkereső műsorban. Jázmin, Nóri és Zsófi voltak versenyben. Ha kíváncsi vagy, melyikük mellett döntött, kattints erre a linkre.

Maros Gábor sztrókot kapott, miután megtudta, hogy megcsalta a felesége

Hét éve ismerik egymást, és három évvel ezelőtt házasodtak össze. Most úgy néz ki Maros Gábor és felesége útjai elválnak. Mi történt? Innen kiderül.

Palik László új szerelme teljesen Marsi Anikó ellentéte

Mintha Palik László úgy választott volna magának párt, hogy új kedvese – akivel fokozatosan alakult át szerelemmé a munkakapcsolat – semmiben se hasonlítson előző párjára, Marsi Anikóra. Bővebben.

Hosszú Katinka édesapja: “A lányom Shane Tusup mellett volt a legjobb”

Hosszú Katinka édesapja, Hosszú István, az egykori válogatott kosárlabdázó a Story magazinnak beszélt a saját és lánya érzéseiről. Természetesen szóba került az exférj, Shane Tusup is. Az interjúban elhangzottakról itt olvashatsz.

Exatlon: soha ennyi versenyző nem szakított még tévévetélkedő után

Szerelemgyilkos lenne az Exatlon Hungary helyszíne, Dominika? A meghökkentő szakítások listáját ebben a cikkben találod.

Kinizsi Ottó már 20 éve vár arra, hogy táncolhasson a Dancing with the Starsban

Fotó: TV2

Nagyon régóta szeretne bekerülni. Amikor először fogalmazódott meg benne, akkor a műsornak még se híre, se hamva nem volt idehaza.  Most végre a magyar széria második évadában már ő is fel fog bukkanni. Minderről itt beszélt részletesebben

Kapósak voltak a Barátok közt ikonikus tárgyai a Vaterán

Az RTL Klubon nemrég véget ért tévésorozat forgatásának díszleteiből és egyéb forrásból származó negyven ereklyére a Vaterán licitálhattak a rajongók. A befolyt összegről itt lehet többet megtudni, ahol az is kiderül, kik is kapják azt.

Keresés az oldalon