Meghökkentő vallomás: életben vannak az eltűnt villanyszerelők

Startlap - Startlap
A gyanúsított ezzel kapcsolatban vallomásra készül.

Még idén márciusban tűnt el Mácsik Zoltán, akit utoljára egy Győr melletti benzinkúton látták korábbi főnöke, É. Imre társaságában. Utóbbi hárommillió forinttal tartozott a villanyszerelőként dolgozó családapának.

Az eltűnés ügyében ekkor a vállalkozót csak kihallgatták, majd egy hét múlva a rendőrök leteperték az egyik szombathelyi hipermarket parkolójában. A férfi azóta is előzetesben várja ügyének alakulását. Hasonló körülmények között még 2015 nyarán eltűnt egy másik villanyszerelő is, Orlik Vilmos, akinek É. Imre szintén tartozott. Azóta immár vele is összefüggésbe hozták.

Most azonban egy meglepő fordulatról számolt be a Borsnak a vádlott ügyvédje: védence biztos benne, hogy a két férfi életben van.:

Védencemnek nyomós oka volt rá, hogy eddig nem beszélt erről, de a következő gyanúsítotti kihallgatáson majd beszámol róla, hogy a két eltűnt személy hol lehet és miért tűnhetett el

– közölte a lappal dr. Bagó Ottó. 

Arról is beszámol majd, hogy Orlik Vilmos tavaly megváltoztatott külsővel tűnt fel Magyarországon. Következésképpen ő is él. A vé­dencem előzetes letartóztatásának meghosszabbításáról szóló végzésben szerepelt, hogy a bíróság szerint védencem megbukott a hazugságvizsgálaton, és a poligráfos vizsgálat azt az eredményt hozta, hogy a védencem megölte Mácsik Zoltánt, legerősebben égetésre és vízbe rejtésre reagált. A bíróság szerint lőpornyomjeleket is találtak védencem kezén, ő ugyanakkor azt állítja, fogalma sincs, honnan származhatnak ezek. A hazugságvizsgálat eredménye nem változtat a védelem álláspontján, mivel védencem következetesen tagadja a bűncselekmény elkövetését, és továbbra is eltűntként tekintünk Mácsik Zoltánra és Orlik Vilmosra. Szeretném hozzátenni: osztozunk a hozzátartozói fájdalmában, és soha nem beszéltünk tiszteletlenül az üggyel kapcsolatban

– emelte ki az ügyvéd.

Ez is érdekelhet

képcím

Beismerő vallomást tett az újbudai rendőrgyilkos

képcím

Eladták a kocsmát, ahol utoljára látták Paddy Moriartyt

képcím

Eltűnt a 14 éves Szilvia - segíts megtalálni!