Eltűnt mosonmagyaróvári villanyszerelők: volt főnökénél találták meg Mácsik Zoltán holmiját

Közvetett bizonyítékok sokasága került elő a március végi ügy kapcsán.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-07-02 14:15

Forrás: Police.hu

A Bors információi alapján előrehaladott állapotban tart a nyomozás a márciusban rejtélyes körülmények között eltűnt villanyszerelők ügyében. Mácsik Zoltán még március 31-én találkozott korábbi munkáltatójával, É. Imrével, aki körülbelül hárommillió forinttal tartozott a villanyszerelőként dolgozó családapának. Utoljára egy Győr melletti benzinkúton látták őket együtt, ahonnan mindketten saját kocsijukkal távoztak, találkozóról a töltőállomás biztonsági kamerái felvételt készítettetek.

Az építőipari vállalkozót kihallgatták, de ekkor még elengedték, majd egy hét múlva a rendőrök leteperték az egyik szombathelyi hipermarket parkolójában. A férfi jelenleg előzetesben várja a sorsát.

Az 52 éves villanyszerelő fehér kisbuszára két héttel a férfi eltűnése után bukkant a rendőrség, a jármű rendszámát leszerelték, az üléseken nem volt huzat, a rakteréből hiányoztak az értékes munkagépek. Utóbbiakat a napokban megtalálta a rendőrség, egy É. Imréhez köthető autóbontóban.

A Bors információi szerint ide a helyszíni kihallgatás keretein belül elvezették É. Imrét, aki a lap informátora szerint zavartan viselkedett, mintha ismerné az autóbontó munkatársait. Ráadásul a vállalkozó házából előkerült Mácsik Zoltán pulóvere is, amit az eltűnése napján viselt.

A gyanúsított egyik ismerőse is nyilatkozott a lapnak, aki szerint könnyen lehet, hogy É. Imre egyszerűen megszabadult a holttesttől:

“Azt gondolnánk, megfigyelték, de abban az egy hétben teljesen eltüntethette a holttestet. A letartóztatása előtti napokban bement egy győri boltba, ahol több liternyi hipót és gyorsan kötő cementet vásárolt. Mindezt az eladó mondta másnap Imre egyik alkalmazottjának, aki éppen ott járt.”

Hasonló körülmények között még 2015 nyarán eltűnt egy másik villanyszerelő is, Orlik Vilmos, akinek É. Imre szintén tartozott, róla egyelőre nincs hír.

 

Mai nap hírei

Magyarázkodnak a TV2 műsorának szereplői: Szabó Ádám tényleg beleszeretett egyik kollégájába?

joy.hu4 órája

A gólyák előtt tiszteleg a Kis-Balaton fővárosa

balaton.hu4 órája

Dúró Dórának üzentek a könyvkiadók, mert bedarálta a kisebbségeknek szóló mesekönyvet

168ora.hu14 órája

Még a pap is zavarba jött, olyan ruhában ment a nő a fia esküvőjére

femcafe.hu14 órája

Két RTL-es műsor áll az élen

mmonline.hu16 órája

Újabb lehűlés közelít még több esővel

agroinform.hu18 órája

Négy újonc Rossi keretében, Szalai is bekerült

eurosport.hosszabbitas.hu18 órája

Mit kerestek a jászságiak egy budapesti tüntetésen?

jaszsag.ezalenyeg.hu19 órája