Megszólalt az eltűnt villanyszerelő lánya: Érzem, hogy apu még életben van

Startlap - Startlap
Másfél hónapja tűnt el Mácsik Zoltán.

A rejtélyes körülmények között eltűnt villanyszerelő lánya és felesége töretlenül hiszik: a férfi életben van. Úgy gondolják, azért nem ad életjelet magáról, mert fogva tartják, elszökni pedig nem tud – írja a Blikk.

– A hitünk töretlen, egyszerűen érzem, hogy apu még életben van – jelentette ki a lapnak határozottan Adrienn. – Nem is szeretnénk belegondolni abba, hogy esetleg már nincs közöttünk. A tehetetlenség és az információhiány azonban lassan felőrli az idegeinket.

Mácsik Zoltán lánya elmondta, nagyon bántja őket, hogy a rendőrségtől semmiféle információt nem kapnak.

Mint korábban megírtuk, a villanyszerelőt utoljára március 31-én az abdai benzinkúton látták, ahol egykori főnökével, É. Imrével volt találkozója, aki több mint másfél millió forinttal tartozott neki. Volt munkaadóját Szombathelyen kapták el a rendőrök, emberölés gyanújával jelenleg is rács mögött van.

A Mácsik család információi szerint egy másik villanyszerelő, Orlik Vilmos eltűnéséhez is köze lehet az Ausztriába munkát szervező É. Imrének.

A HírTV Riasztás című műsorában ugyanakkor az hangzott el, hogy már négy eltűnt villanyszerelőt keresnek, mindannyian ugyanazzal a vállalkozóval találkoztak, mielőtt nyomuk veszett.

 

Ez is érdekelhet

képcím

A Dunában találták meg az ELTE eltűnt kutatójának holttestét

képcím

Adóvisszatérítés: fontos tippek az idei évre, amelyekkel...

képcím

A kormány 30 évre titkosította, hogy mi történt a...