Marsi Anikóra nehéz ráismerni a TV2 fotóján - "szombaton mindenki táncolni fog"

A TV2 utómunkásának nagyon megcsúszhatott az egér a keze alatt, mert még ha Rogán Cecíliát nem is látod meg a fényképen, Marsi Anikót sem fogod, ugyanis gyakorlatilag felismerhetetlen. Bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2020-10-07 14:03

Fotó: YouTube/ TV2 Magyarország

Mintha Rogán Cecíliát retusáltak volna Marsi Anikóból a Dancing with the Stars promófotóján

Már hetek óta lelkesen reklámozzák a szombaton induló a Dancing with the Stars című műsort. Ennek jegyében Marsi Anikó legutóbb éppen arról nyilatkozott, milyen sokat fogyott a próbák során. Nekünk viszont a róla és táncpartneréről készült közös promófotón egy egészen más jellegű változás tűnt fel: Marsi Anikó átalakult Rogán Cecíliává. Talán a TV2 utómunkásának csúszhatott meg az egér a keze alatt, mert még ha Rogán Cecíliát nem is látod meg a fényképen, Marsi Anikót sem fogod, ugyanis gyakorlatilag  – számunkra legalábbis – felismerhetetlen. A fotóért és a további részletekért ide kell kattintani.

Kovács Patrícia Eszenyi Enikő tévés szerepléséről: „Szégyent és sajnálatot éreztem”

Mindenki legnagyobb megdöbbenésére a Vígszínház éléről eltávolított Eszenyi Enikő szerepelt az Álarcos énekesben. Kovács Patrícia ennek kapcsán nyilatkozott, nagyon kemény kritikát fogalmazva meg. Bővebben.

Vajna Tímea magyarázkodik a 850 milliós budai luxusvilla miatt, ettől lett csak igazán furcsa a történet

A minap értesülhettünk arról, hogy Andy Vajna özvegye közel egymilliárd forintot költött el egy luxusvillára Budán. Vajna Tímea állítja, ő csak bérli az ingatlant, de ha megtudod, hogy kitől, akkor máris érteni fogod, miért értetlenkedtünk ekkorát a címben. Részletek itt.

Pumped Gabo: Egészségesek vagyunk, nincs háború, van kaja, nyitva vannak a konditermek, a szolik, fodrászok, természetesnek vesszük, de nagy kincs

Pumped Gabót ledöntötte a koronavírus. Az izmos híresség a betegség hatására mély gondolatokat írt ki magából. A teljes szövegért ide kell kattintani.

Britney Spears 20 év után úgy döntött, megmutatja, hogy néz ki igaziból

Fotó: Kevin Winter/Getty Images

Senki ne gondoljon semmilyen drámai titokra, az énekesnő szimplán csak azt a hétköznapi verzióját tárta követői elé, amit amúgy mélyen titkol. Habár elsőre főleg a radikálisan más ruha tűnik fel a fényképeken, jobban megnézve az is kiderül, hogy “az igazi” Britney határozottan idősebbnek látszik a médiában szereplő önmagánál. Íme a fotók.

Polyák Lilla csak két napig volt igazán rosszul a koronavírustól, akkor viszont nagyon: “Azt hittem, kiesnek a szemgolyóim, annyira fájtak”

Polyák Lilla kigyógyult a koronavírusból, és tüneteit tekintve a szerencsések közé tartozik, ugyanakkor a betegség jelentkezését követő első időszak maga volt a pokol. A színésznő ebben a cikkben mesél arról, milyen tünetei voltak neki és férjének, Gömöri András Máténak. 

Sánta Laci megszólalt a szakításról: Büszkén tekintünk az együtt töltött időre, számunkra ez egy sikertörténet!

Sánta László és Júlia tegnap jelentette be, hogy immár nem alkotnak egy párt. A váratlan hírt ma egy hosszabb bejegyzéssel árnyalták. Ha érdekelnek a részletek, akkor itt folytasd az olvasást.

Az X-Faktoros Baricz Gergő nagyon megváltozott az elmúlt évtized alatt

Az X-Faktor második szériájának harmadik helyezettje a tehetségkutató előtt egy évvel, 2010-ben jelent meg először a képernyőn. Ahogy múlnak az évek, Baricz magánéletéről egyre kevesebbet tudunk, de zenélni persze még szokott. Péládul idén már októberben megjelentette a karácsonyi dalát. Mi történt Baricz Gergővel? Ebből a cikkből kiderül, és az ünnepi slágerét is meghallgathatod.

Kate Moss lánya túl van élete első divatbemutatóján, de mintha csak a mamát láttuk volna a színpadon

Lila Moss 18 éve a divatszakmában már egyáltalán nem számít fiatalnak, mindenesetre élete első divatbemutatójára csak most került sor. Kate Moss gyermeke pedig bebizonyította, hogy ő bizony az anyja lánya. Fotók és videók itt.

Sarah Jessica Parker sapkában, maszkban és napszemüvegben is megoldja, hogy azonnal kiszúrják, viszont vajon ezt a másik színésznőt felismered eltakart arccal?

Míg Hollywoodban sokan inkább kihasználják az alkalmat, hogy végre elsikkadhatnak a tömegben a maszk jótékony takarásában, Sarah Jessica Parker mintha direkt szeretne jól felismerhető lenni, a maszkjának mintája legalábbis erősen gyanús. Ha megnézed ezt a fotót, rögtön megérted, miről van szó.

Fotó: Pascal Le Segretain/Getty Images

Erre a linkre kattintva egy másik színésznőt láthatsz, aki éppen a kutyáját sétáltatja, és aki már Sarah Jessica Parkerrel ellentétben a maszk mögött bujkálók táborát erősíti. Olyannyira, hogy nekünk nem sikerült kitalálni, ki szerepel a fotón.

Mai nap hírei

Egy bíróság szerint Semjén Zsolt alkotmányellenes törvényt nyújthatott be

168ora.hu12 órája

Lehullt a lepel Károly herceg legfurább dolgáról

joy.hu13 órája

Még egy ágazat, amit romba dönthet a koronavírus: jelentősen csökkent a kacsa- és libatermékek kereslete

agroinform.hu14 órája

Új funkciót kap a Gmail

itbusiness.hu14 órája

Tényleg ez okozza az egyre több traktortüzet?

gepmax.hu15 órája

Ma is négyezer alatt az új fertőzöttek száma

demokrata.hu18 órája

Ferenc pápa: A koronavírus a mi Noé-pillanatunk

konyvesmagazin.hu19 órája

A férfiklimax 7 legjellemzőbb tünete

eletforma.hu19 órája