Kiemelt Hírek 2018. július 05.

Már egymillió forintot gyűjtöttek össze, hogy Magyarországra jöjjenek a Csengetett, Mylord? sztárjai

Startlap Kiemelt Hírek 2018. július 05.
Miközben Angliában alig ismerik a sorozatot, itthon alig két hét alatt rengeteg pénz és számtalan nagylelkű adomány gyűlt össze az első magyar közönségtalálkozó érdekében.

Pár hét leforgása alatt már több mint egymillió forintot gyűjtött össze a Csengetett, Mylord? sorozat magyar rajongótábora annak érdekében, hogy egy hazai közönségtalálkozót szervezhessenek – írja az Index.

A tervek szerint szeptember 22-én, szombaton rendeznék meg az első magyarországi Csengetett, Mylord? találkozót, éppen az 1998-ban indult sorozat 30 éves évfordulóján.

Öt szereplő már biztosan eljön, ha összegyűlik a pénz

Egyelőre a szereplőgárda öt tagja mondott igent a szervezőknek: Susie Brann (Miss Poppy), Amanda Bellamy (Rose), Michael Knowles (Mr. Teddy), Jeffrey Holland (James) és Perry Benson (Henry) tehát mindenképpen eljön hozzánk, ha sikeresen zárul a gyűjtés. “Mivel még aktív színészekről van szó, egyesek felkéréseket kaphatnak, amit valószínűleg el fognak fogadni” – írják a gyűjtés oldalán a szervezők.

“Nagyon örülnénk, ha szeptemberben Magyarországon találkozhatnánk. Sok sikert a gyűjtéshez! Remélem, ott találkozunk” – mondja az alább látható videóüzenetben Jeffrey Holland.

Angliában nem tudják, hogy mi az a Csengetett, Mylord?

A rendezvényen várhatóan a szinkronszínészek is fellépnek majd, és a résztvevők is kérdezhetnek a szereplőktől. Nagyon úgy tűnik, hogy sikerülni fog a dolog, nálunk ugyanis igen nagy népszerűségnek örvend a sorozat, ami egyébként hazájában korántsem aratott ekkora sikert. Két évvel ezelőtt hosszas szervezés után több rajongó a londoni Meldrum-háznál találkozott a széria pár színészével, akik teljesen megdöbbentek a tömegen, de főleg a villa jelenlegi tulajdonosa lepődött meg, mivel ő soha életében nem hallott még a sorozatról.

Nagyon jó azt látni, hogy nemcsak pénzzel támogatnak az emberek. Mindenhol vannak Csengetett, Mylord?-rajongók, ennek köszönhetően már most súlyos százezrekkel csökkent a célösszeg. Az egyik legpatinásabb Andrássy úti szálloda igazgatója ingyen biztosít szállást a színészeknek, az egyik legnagyobb magyar könyvkiadó pedig ajándékcsomagot állít össze nekik, ráadásul több médium is beállt már a szervezés mögé. A színészekkel folyamatosan kapcsolatban vagyunk, akik nagyon várják és készülnek a találkozóra, úgy néz ki nem okozunk nekik csalódást

– mondta Szijj András, a közönségtalálkozó egyik főszervezője. Az adományok között volt egyébként ingyenes reptéri transzfer és városnéző túra is. A cél 3 millió forint, és csak azok vehetnek majd részt az eseményen, akik legalább 5 ezer forinttal támogatják a szervezést.

Keresés az oldalon