Egy tini lefűrészelte kutyája lábát, de teljesen mást adott elő

Startlap - Startlap
Könyörtelen ami történt, a rendőrök nem vették be, amit kitalált a lány.. Heti hírösszefoglaló.

Egy tini lefűrészelte kutyája lábát, majd minderről hazudott egy hatalmasat

Egy tizenhét éves amerikai lány lefűrészelte tacskója lábait, majd kitalált egy olyan átlátszó mesét, ami azonnal lebuktatta. Ha ide kattintasz, te is elolvashatod a kegyetlen történetet.

Novemberi nyugdíjpénz: ők kaphatnak 200 ezret

Fotó: iStock

Orbán Viktor kedden személyesen közölte, hogy mekkora lesz a nyugdíjprémium és a nyugdíjkiegészítés összege. Mint kiderült, egy átlagos magyar nyugdíjas 31 ezer forinttal többet kaphat az év végén, de vannak olyanok is, akiknek ennél jóval nagyobb prémium és kiegészítés ütheti a markát. Itt részletesen megtudható, mennyivel is számolhatnak ők.

Levente ülni sem tud, a családnak kerekesszékre lenne szüksége – újabb 700 millióra lenne szükség

Zente sikeres gyűjtése után egy újabb SMA-s gyerek került a nyilvánosság elé: az Enyingen élő másfél éves Leventénél félévesen ismerték fel a betegséget, édesanyja pedig most már gyűjtést szervez neki. A kisfiúról egy videóriport is készült, melyet idekattintva érhetsz el.

Ennyiért dolgozik 8 órában a magyar

Mint ahogy azt korábban megszokhattuk, ismét előállt a Központi Statisztikai Hivatal a legfrissebb hazai bérezési adatokkal, amik alapján úgy tűnik az átlag magyarnak semmi oka panaszra. Hogy ez valóban így van-e, azt mindenki eldöntheti, csak az alábbi linkre kell kattintania.

Így reagált Szita Bence nevelőapja, a fiú gyilkosainak halálhírére

Hétfőn jött a hír, hogy a börtönkórházban meghalt K. József, Szita Bence utolsó, még életben lévő gyilkosa. Mint az köztudott, a 11 éves gyerekkel mostohaanyja ösztönzésére két férfi végzett még 2012-ben. A felbujtó, P. Erika 2017-ben halt meg mellrák miatt, idén nyáron, szintén daganatos betegségben meghalt a gyilkosság ügyében elítélt másik tettes, B. József is. 

A fiú nevelőapja az utolsó elkövető halálhírére szavakba öntött érzéseit – a megrázó mondatokat itt olvashatod el.

“Amikor kérdőre vonnak bennünket vagy megkérdőjelezik a magyar jogállamiságot, akkor belelépnek a becsületünkbe, és javaslom, ezt jól fontolják meg” – mondta Orbán Viktor, Bródy János megfontolta, és belelépett

Orbán Viktor a finn kormányfővel, Antti Rinnével tartott közös sajtótájékoztatón közölte a fentieket, a Kossuth-díjas dalszerző erre reagált egy Facebook-posztban. Ha érdekel, mit mondott Bródy, akkor ezt a cikket olvasd el.

Másfél éves gyereket szakítottak el a nevelőanyjától

Egy nevelőszülő név nélkül mondta el, milyen érzéketlenül szakították el tőle a nála nevelkedő kislányt. A felkavaró történetről ez az írás számol be.

Meghalt az ifjúsági Európa-bajnok kajakos, a 29 éves Tóth Róbert

2017-ben támadta meg a kór a könnycsatornáját, majd áttétek alakultak ki a gerincén és a májában is. A rák egyik legagresszívebb fajtájától szenvedett – további részleteket itt olvashatsz, ahol felesége is megemlékezett Róbertről.

4 és fél évre ítélték az ultrafutó M. Viktória támadóját

4 és fél év fogházra ítélték azt a férfit, aki 2018 októberében edzés közben támadta meg az ultrafutó M. Viktóriát a Jászberényi úton, néhány száz méterre a nő házától. Az ügy további részleteit erre a linkre kattintva tudhatod meg.

Iskolásokon csattan a választási harc Csömörön

A Pest megyei településen valami egészen furcsa dolog történik: az iskolások tesiórán dzsúdózni járnak, de nem az intézmény melletti sportcentrumba, hanem az egy kilométerre lévő, helyi fideszes polgármester-jelöltj családi érdekeltségébe tartozó csarnokába. Az általános iskolások használják az épületet, vagy fordítva, őket használja a szüleik voksaira utazó pártpolitika? Ha érdekelnek a felháborító ügy részletei, akkor errefelé mélyülhetsz el bennük.

Ez is érdekelhet

képcím

A román külügyminisztérium visszaszólt Novák Katalinnak

képcím

"Dögölj meg! Gyerünk, ugorj!" - üvöltötték autósok a 18 éves...

képcím

Mutatjuk, hogy kell kiszámolni a júliusi nyugdíjemelést