Majka és Curtis miatt forrnak az indulatok Dopeman Facebook-oldalán

Startlap - Startlap
Úgy látszik ennek soha nem lesz vége.

A hét eddigi leghosszabb sztorija a Curtis-ügy (ha valaki nem tudná: Majka megvált tőle, erről volt videó, a rappertől poszt, meg egy hosszabb interjú is), ami úgy látszik, így, hogy Dopeman is megszólalt, egyre nehezebben fog csillapodni.

Történt ugyanis, hogy az utóbbi, nevek említése nélkül tett ki egy igencsak beszédes posztot közösségi oldalán, ahol egyértelműen arra utalt, hogy Majka elárulta barátját, amikor nyilvánosságra hozta a különválás okát, a drogfüggőséget.

Az egyik legtöbb lájkot kapott hozzászólás alaposan lehúzza Dopemant:

Ha ő fingik egyet még arra is teltház van, Te már csak egy emlék vagy a 90-es évekből,, ahol mindenki táncolt 😎!

De itt nincs vége, hiszen rengetegen kiállnak döntése mellett.

“Te még mindig nem bírod megemészteni, hogy Majesz sokkal jobb nálad (…). Hiába marad egyedül a színpadon, akkor is meg fogja tudni állni a helyét… Senki ne jöjjön a rég lejárt (…) dumával, hogy Dopeman fedezte fel… Na és? Ő meg feltört saját erejéből… Addig Dopeman milyen maradandót alkotott??? Lakáshitellel foglalkozik meg műhajjal… ha ügyes, még ő lehet az új jegybank elnök (se).”

“Szerintem ez Majkára és Curtisre tartozik! Az, hogy Majka elmondta a rajongóiknak, hogy miért is nincs Curtis a fellépéseken szerintem, igen is jól tette! Ha továbbra is csak, a kitalált dolgokat mondja fellépéseiken, hogy ezért meg azért nincs a Curtis, akkor meg azért állnak bele Majkába!

“Szerintem Curtis se tagadta, bevallotta ő is, ennyi.Neked igazából ez kapóra jött, és tudtál újabb fogást találni Majkán!
Szerintem ennél nagyobb gerinctelen húzás nincs! Szerintem magadba kellene nézned és nem őt bírálni!
Ezek után azt is lehetne kérdezni, hogy te mit segítettél Curtisnek? Vagy mit fogsz segíteni neki ezekután?
Szerintem semmit! Szégyen és gyerekes amit művelsz!”

Dopeman több kommentre is válaszolt röviden, bár egy bejegyzésben hosszabban ír Majkáról: “Én ezt még az ellenségemmel sem csinálnám. Már nincs bennem harag, különben sokat okosodott, de a jelleme csak visszafelé fejlődött. Szerencséje, hogy ez a nyolcmillió házmester országa.

Ez is érdekelhet

képcím

Napokkal a halála előtt rendőrt hívott Berki Krisztiánra Mazsi

képcím

Mazsit hibáztatja fia haláláért Berki Krisztián édesanyja

képcím

Íme az első fotók Hosszú Katinka és Gelencsér Máté...