Majka a visszavonulását tervezi

Egy-két évig nem akar dolgozni.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-01-16 07:06

Fotó: TV2

Érdekes volt a 2018-as év. Gyakorlatilag minden megtörtént, a legjobb dolgoktól elkezdve, mint például az arénás buli, a veszteségekig, amit hátulról az emberek nem látnak

– kezdte a Borsnak Majka, aki a veszteségek alatt valószínűleg rákbeteg édesanyja halálára, illetve barátjával és zenésztársával, Curtisszel való szakítására gondolt többet között. Reméli, hogy idén már csak jó dolgok fognak történni vele és arról sem feledkezik meg, hogy kivételes helyzetben van, mert azt csinálhatja, amit szeret.

Olyan életet élek, amilyet mindig is szerettem volna, és az, hogy időnként meg kell küzdenem olyan problémákkal, amilyenekkel egyébként nagyon sokan hozzám hasonlóan küzdenek, az az élet velejárója. Mindenkinek megvan a saját keresztje, amit cipel, ameddig tud, aztán mindig jobbat remél. Még a jobbnál is jobbat. Engem pont ez a telhetetlenség visz előre, mert soha nem kényelmesedek el abban, hogy „akkor ez most megvan”, hanem folyamatosan haladok előre

– mondta a Majka, aki idén sem akar megállni, jövőre viszont pihenést tervez.

2019-re nagyon sok tervünk van, úgyhogy nem lesz pihenő, utána azonban igen. 2020-ra megállok, és onnantól kezdve én valószínű, hogy nem vagy csak nagyon keveset akarok dolgozni egy-két évig. Vagy csakis olyan munkát vállalok, ami rólam szól. Most elmegyek kártyázni tanulni egy fiatal titánhoz, az internetes huszárhoz, akivel átnézettem a kártyatudásomat. Kicsit fel kell újítani, mert már régen csináltam ilyet. Próbálok ezen a területen is fejlődni, meg van egyéb más tervem is, amelyről még nem beszélhetek, de az biztos, hogy a televíziózás most háttérbe fog szorulni.

Többet nem árult el a terveiről, azonban a Bors tudni véli, hogy Amerikában, Las Vegasban szeretne pihenni – és a kártyatudását kamatoztatni.

 

Címkék:

Majka

Mai nap hírei

Néma maradt a mikrofonja, amikor Vidnyánszkyt is meghallgatták az Európai Parlamentben

szeretlekmagyarorszag.hu5 órája

Hujber Feri összeomlott a Konyhafőnök Vip új évadában

eletforma.hu11 órája

Nyugdíjemelés: megkárosítja az időseket a kormány

ezalenyeg.hu12 órája

A görcsös izommerevséget csökkentő hatóanyagot fejlesztettek ki hazánkban

szimpatika.hu13 órája

Négy vidéki városban emelkedett a koronavírus szennyvízben mért koncentrációja

napidoktor.hu13 órája

25 évesen alig tud úszni az ötszörös olimpiai bajnok úszó

eurosport.hosszabbitas.hu14 órája

Nagyon rosszat is jelenthet, ha túl gyorsan lemerül a mobilod!

digitalhungary.hu14 órája

Sosem hallott titok derült ki Vilmos herceg és Katalin hercegné kapcsolatáról

joy.hu14 órája