Magyar Péter bejelentette: itt az idő egy "új erő" létrehozására

Startlap - Startlap
Varga Judit volt férje egy felhívást tett közzé, amelyben közös munkára hívja a magyar embereket.

Újabb poszttal jelentkezett csütörtök délelőtt Magyar Péter a Facebook-oldalán. Varga Judit volt férje tulajdonképpen egy felhívást tett közzé, amelyben közös munkára hívja a magyar embereket.

“Talpra magyar! Itt az idő, hogy elkezdjünk dolgozni közösen a hazánkért, a gyermekeinkért, az unokáinkért és a jövőnkért. Itt az idő, hogy mindenféle ideológiától, kompromittálódott kormányzati és ellenzéki politikustól mentesen létrehozzunk egy új erőt, amit nem lehet megkerülni, megvásárolni, megfélemlíteni. Itt az idő megalkotni egy nemzeti minimumot, megszüntetni a magyarok közötti mesterséges megosztottságot. Nincs hova hátrálnunk. Építsünk együtt a semmiből egy új, más világot. Építsük újra Magyarországot!” –  olvasható a bejegyzésben.

“Ha így teszünk, a magyar név megint szép lesz, méltó régi nagy híréhez. Zászlókat a magasba, fel, győzelemre! Itt az idő, most vagy soha!” – zárul a poszt, amelynek tartalma összecseng a Magyar Péter pártalapítási szándékairól szóló sajtóinformációkkal.

444.hu írta meg a napokban saját forrásaira hivatkozva, hogy Magyar Péter pártalapításon dolgozik. A lap megkeresésére a parlamenti frakcióval rendelkező ellenzéki pártok közül a Momentum, az LMP, az MSZP és a Párbeszéd is arról tájékoztattak, hogy Varga Judit volt férje semmilyen módon nem érdeklődött náluk. A Mi Hazánk viszont már megpróbálta felvenni a kapcsolatot Magyarral, aki viszont a Telexnek adott interjúban úgy fogalmazott: neki nincs feladata az ellenzékkel, tehát nem akar együttműködni velük. 

A 444.hu egyik forrása szerint Magyar Péter bejegyzett kispártot keres magának, hogy az alapja lehessen egy új politikai tömörülésnek. A hétvégén ezzel kapcsolatban már szerveződött egy találkozó, és Magyar egyeseket már belépésre buzdított. A lap úgy tudja, Simicska Lajos finanszírozóként szerepet vállalna ebben a formációban, Magyar viszont hangsúlyozta, hogy Simicskával nem beszélt soha, és nem is kereste.

Címlapkép: Facebook / Magyar Péter

Ez is érdekelhet

képcím

Megvan Magyar pártjának első önkormányzati megállapodása

képcím

Magyar Péter: Gulyás Gergely valószínűleg nem lesz sokáig...

képcím

Magyar Péter megszólalt a tavalyi fotókról, amiken együtt...