Kiemelt Hírek 2018. július 14.

Lezárt faládában tartották ikreiket évek óta - fotók

Startlap Kiemelt Hírek 2018. július 14.
A rendőrség a szülők távollétében tudta csak kiszabadítani a fiúkat.

Tényleg az ember legfeljebb arra van felkészülve, hogy ilyesmit talán horrorfilmben láthat. De Brazíliában a rémálom valósággá vált.

A brazil hatóságok figyelmét egy ismeretlen telefonáló hívta fel, amikor is közölte velük, hogy Espirito Santo állam Aparecidinha nevű településén egy hároméves fiú ikerpárt tartanak faládába zárva a szüleik saját otthonukban – írja a Bors.hu

Irmãos de 3 anos são encontrados trancados dentro de caixote no ESDois irmãos gêmeos de três anos foram encontradas…

Közzétette: Notícia ES – 2018. július 12., csütörtök

A helyszínről közzétett fotókon látszik, hogy a kicsik fel sem tudtak állni benne, csak ülve fértek el börtönükben, ahol jóformán mozdulni sem tudtak. Még egymást sem tudták megérinteni, mivel a ládát középen kettéválasztotta egy deszkalap.

Irmãos encontrados em caixote não tinham sinais de agressões físicasAs crianças são irmãos gêmeos de três anos e…

Közzétette: Portal Boca no Trombone São Gabriel da Palha – 2018. július 12., csütörtök

A gyerekeket akkor menekítették ki, amikor szüleik dolgoztak, és azonnal bevitték őket a rendőrségre. Az apát és az anyát később letartóztatták, de a tanúvallomásuk után hazaengedték őket. A kicsiket az ügy kivizsgálásáig a gyámhatóság felügyelete alatt tartják.

A helyi rendőrfőnök megerősítette, hogy semmilyen fizikai erőszakra utaló nyomot nem találtak az ikreken. A kegyetlen elzárással kapcsolatban a háromévesek szülei azt állították, hogy azért tartották őket a ládában, hogy el tudják végezni a munkájukat addig is a földeken.

Keresés az oldalon