Kiemelt Hírek 2018. november 22.

Kulka János Szegeden is fellép

Startlap Kiemelt Hírek 2018. november 22.
Így már elmondható, hogy a színész visszatért a pályára.

Néhány hete jelentették be, hogy több mint két és fél év kihagyás után Kulka a Dollár Papa Gyermekei nevű független alkotói csoport január végi bemutatójában tér vissza a Trafóban, ahol Móricz Zsigmond Árvácska című regényének Ördög Tamás által rendezett adaptációjában játszik majd – írja az Index.

Szegeden kettős szerepben

Most az is kiderült, hogy nem egyszeri alkalomról van szó, hiszen az Újszegedi Szabadtéri Színpad Don Juan előadásában szerepel majd, mint a meggyilkolt Kormányzó és kőszobra. A megújult szabadtéri színpad első produkcióját 2019 júliusában mutatják be.

Bár még augusztusban, a stroke után adott első interjújában arról beszélt, hogy soha többet nem szeretne színpadra állni, azóta egy szöveg nélküli filmszerepben (Ujj Mészáros Károly X – A rendszerből törölve) láthattuk – emlékeztet az írás.

Ismert, Kulka János két és fél évvel ezelőtt kapott stroke-ot, ami többek közt a beszédközpontját is érintette. A színész azóta logopédusa segítségével mindent újratanult, ennek nehézségeiről korábban már több interjúban is beszámolt.

Keresés az oldalon