Kihúzták a hatos lottót, mutatjuk a nyerőszámokat

Startlap - Startlap
Azt is eláruljuk, mennyit nyertek a szerencsések. Esti hírösszefoglaló.

Ezek voltak a hatos lottó nyerőszámai

Szombaton az ötös lottón nem volt telitalálatos, na de vajon mi a helyzet a hatossal? Ebben a cikkben megnézheted az e heti nyerőszámokat, és arra is fény derül, hogy mennyit nyertek a szerencsések.

Koronavírus Olaszországban: több mint ezer fertőzött, az egészségügy és a gazdaság is beleremeghet a járványba, ami már a cseheket is elérte

Pierpaolo Sileri egészségügyi miniszter-helyettes vasárnap jelentette be, hogy Olaszország a koronavírus további terjedésére számít. A pozitív koronavírusteszttel rendelkezők száma már meghaladta az ezret. Az olasz állapotokról ebben a cikkben írnak.

Mindeközben a betegség megjelent Csehországban is: rögtön három beteget is találtak, és mindhárom eset Észak-Olaszországhoz kapcsolódik. Részletek itt.

Budapesten bujkált a lengyel drogmaffia főnöke, akiről amúgy sosem gondolnád, hogy tonnányi kábítószerrel kereskedett

A 32 éves Magdalena K. a Cracovia focicsapat ultra-szurkolói segítségével működtette a nemzetközi droghálózatát, legalábbis amíg pénteken a rendőrök menekülés közben elfogták. Kicsoda Magdalena K., hogyan kapták el, és mit keresett Budapesten? Innen kiderül.

A szakmai bizottság nem támogatta, Áder János mégis kinevezte egyetemi tanárrá a volt fideszes országgyűlési képviselőt

A február 24-i Magyar Közlönyből derült ki, hogy Pelczné Gáll Ildikó, aki korábban a Fidesz országgyűlési és európai parlamenti képviselője volt, egyetemi tanári címet kapott Áder Jánostól. Pelczné munkásságáról, valamint a kinevezéssel kapcsolatos ellentmondásokról ebben a cikkben olvashatsz.

Fegyverrel a kezében fenyegetőzött egy férfi Salgótarjánban, mert nem szolgálták ki az italboltban

A 36 éves férfit elfogták a rendőrök. Részletek itt.

Nem fertőződött meg, mégis a koronavírus áldozata lett egy kínai orvos

Fotó: Getty Images

A 33 éves Zhong Jinxing pár nappal ezelőtt hunyt el. Halálának körülményeiről itt írnak.

Videóra vették, ahogy Szentendrei úton a forgalommal szemben hajtott egy autós

A Renault Clio vezetőjének igen nyomós oka volt az őrült szabálysértésre: egy bevásárlóközpont parkolójába akart bejutni. Íme a felvétel.

Közel 10 ezer menekült próbált illegálisan átlépni a görög határon

A török menekülttáborokban jelenleg több millióan élnek, többségükben szíriaiak, akik szívesen letelepednének az EU-ban. Törökország pár nappal ezelőtt jelezte, hogy a továbbiakban nem tartóztatja fel az Európába tartó menekülteket. A görög kormány vasárnap közölte, hogy a hétvégén 9972 illegális határátlépést akadályoztak meg a török-görög határon. A helyzetről itt olvashatsz fényképes beszámolót.

Megint épül egy sportközpont Budapesten

Ezúttal Kőbányán, több ezer négyzetméteren. A beruházásról erre a linkre kattintva tájékozódhatsz.

Iszonyú körülmények között, gyerekmunkásokkal aratják le a Starbucks és a Nespresso kávéját

Fotó: Stephen Chernin/Getty Images

A brit Channel 4 Dispatches című műsorának stábja 12 kávéfarmot keresett fel Guatemalában, amelyek közül 7 a Nespressóhoz, 5 a Starbuckshoz kötődik, és ezek mindegyikén dolgoztattak gyermekeket is. A botrány kapcsán George Clooney felszólalt, ő ugyanis a Nespresso reklámarca. Ha érdekelnek az ügy részletei, akkor itt folytasd az olvasást.

 

Ez is érdekelhet

képcím

Hivatalos: Erdogan nyerte a török elnökválasztást

képcím

Halálos áldozatai is vannak az olaszországi áradásoknak -...

képcím

Török választások: valószínűleg lesz második forduló