Tóth Vera 50 kilót fogyott, és ezt nem csak műtéttel érte el

Startlap - Startlap
Az énekesnő elárulta, mit tett hozzá ő maga a sikerhez. Heti bulvárösszefoglaló.

Tóth Vera reagált a fogyását leszólókra: büszke magára

Motiváló posztot írt követőinek Tóth Vera, aki elmondta, hogy rendszeresen megkapja, hogy a műtétének köszönheti leadott kilóit. Az énekesnő ebben a cikkben  tisztába teszi a dolgokat.

Sebestyén Balázs nyíltan beszélt hálószobatitkairól

Rákóczi Feri, Vadon Jani és Sebestyén Balázs külön podcast-adásokat is készít. A legutóbbi adásban pedig pikáns téma volt terítéken. A műsorvezetők meghökkentően nyíltan beszéltek magánéletükről,  Sebestyén Balázs a szexuális életéről is mesélt. Ha érdekelnek a pikáns részletek, ide kattints.

Durván letámadták a Ferrari örökösnőjét Budapesten

Nagyot csalódtam az emberekben. Szeretettel és kíváncsisággal jöttem Magyarországra, de a jó élmények mellett egy borzalmasat is át kellett élnem. Soha nem volt részem ilyen megaláztatásban, az eset óta pedig rémálmok gyötörnek

– nyilatkozta B. Ferrari. Ha érdekel, mi történt a budapesti éjszakában az örökösnővel, olvasd el ezt a cikket.

Intenzív osztályon kezelik Fekete Dávid kisfiát

MTI Fotó: Kallos Bea

Fekete Dávid érthető módon nagyon aggódik kisfiáért, akit a győri klinika intenzív osztályán kezelnek. A részleteket itt találod.

Berki Mazsi újratárgyalná Natasa Zselyke gyermekelhelyezését

Berki Krisztián a napokban jelezte, hogy 20 millió forintot követel Hódi Pamelától kislányuk számára, amiért – szerinte – Hódi promóciós célokra használta a gyermeküket. Most pedig azt is megtudhattuk, hogy Natasa Zselyke elhelyezésén is módosítanának, de ezúttal nem Berki, hanem felesége, Mazsi ötletéről van szó

“Hidd el Norbi, az sem baj, ha megnő majd a valaga” – beszóltak a mohácsi busók Schobert Norbinak

Norbi pár héttel ezelőtti kinyilatkoztatása a női elhízás és a párkapcsolati problémák általa feltételezett összefüggéséről alighanem maradandóan bevéste magát a kollektív emlékezetbe. Így minden bizonnyal nem a mohácsi busók lesznek az utolsók, akik erre reflektálnak. Mindenesetre ők legalább viccesen reagáltakerre a linkre kattintva megnézheted a transzparenst, amelyen a diétagurunak üzentek.

“Igyekezni kéne ezzel a kórházzal, mert újabb meséket szeretnék írni” – megrázó részletek derültek ki Csukás István haláláról

A 83 évesen elhuny író a sajtó értesülései szerint a már másfél hete nem volt eszméleténél, amikor a kórházban meghalt. Erre a linkre kattitnva elolvashatod Húros Annamária díszlettervező drámai nyilatkozatát Csukás István utolsó napjairól, valamint Bodrogi Gyula is megszólal.

Horváth Gréta titkos esküvőn mondta ki a boldogító igent

Az Ázsia Expressz 2. győztesei, Horváth Gréta és párja titkos esküvője minden volt, csak hagyományos nem.

“Megerőszakoltak, bedrogoztak és fogságban tartottak” – Duffy nem a hírnevet kerülte, hanem brutális traumája miatt tűnt el a nyilvánosság elől

Fotó: Graham Denholm/Getty Images

A Mercy című nagy sikerű slágerrel a kétezres évek végén ismertté vált, majd 2010-ben nagyjából nyomtalanul eltűnt brit énekesnő egy mélységesen felkavaró vallomással állt elő arról, miért nem lehetett tudni róla az elmúlt tíz évben semmit. Duffy egy Instagram-posztjában számolt be kegyetlen élményéről, ami derékba törte énekesi ambícióit. Az írását itt tudod elolvasni.

Szörnyű sms-ek kerültek elő Johnny Depptől

A színész a Sunt perli, amiért le-asszonyverőzték, de egykori ügyvédei átadták hetvenezer régi üzenetét a bíróságnak, amelyek elég durva kijelentéseket tartalmaznak. Részletek!

Ez is érdekelhet

képcím

Tüntetők és rajongók várták Johnny Deppet - elstartolt a 76....

képcím

Orosz katonai gépet vettek üldözőbe a svédek - fotókon a hét...

képcím

Páratlan luxusban nyaral Berki Mazsi - mutatjuk, hová utazott a...