"Tényleg arra vártál, hogy bejön?" - Vadon Jani nélkül indult a Balázsék

Startlap - Startlap
Rákóczi Feri és Sebestyén Balázs nem titkolta ma reggel, hogy eléggé hiányzik nekik a kollégájuk. Vadon Jani egy vicces fotóval reagált.

“Tényleg arra vártál, hogy bejön?” – tette fel a kérdést Rákóczi Feri Sebestyén Balázsnak hétfő reggel a Balázsékban, 15 év után az első olyan adásban, amikor már Vadon Jani nélkül fut a műsor – írja a Telex. Rákóczi egy elveszett végtaghoz hasonlította Vadon hiányát, Sebestyén gyászfolyamatról beszélt, ugyanakkor arról is szó esett, ki lehet majd a harmadik műsorvezető, és persze nem a rádióban, csak az Instagramon, de Vadon Jani is megszólalt a történelmi pillanatról.

Kell idő még, erről még úgyis fogunk beszélni. Olyan ez, mint egy gyászfolyamat, persze, megyünk tovább, csináljuk, de ez egy búcsú, egy lassú folyamat. A műsornak egy része az elment, úgy döntött, távozott, megyünk tovább, ezt a helyzetet nekünk is szokni kell. Tudjuk, hogy nagyon sok hallgatónak vagyunk fontosak, de nekünk is át kell állni, hangolódni az újfajta felállásra, ez egy hosszabb folyamat

– hangzott el az adásban.

Egyelőre egy csomó mindenkit meg fogunk hallgatni, be fogunk hívni, semmi sincs előre eldöntve, talán csak az, hogy Alekosz nem. Mindenki fellélegezhet. De ezt egy ilyen flow-ban szeretnénk, lazán, csajokban is gondolkodunk, meghallgatjuk, megnézzük. Ha valakivel jól érezzük magunkat, úgy érezzük, beleillik vagy már itt van egy ideje, és őt szeretnénk, akkor lehet, ő lesz… szóval nincs kőbevésett megújítási szándékunk, hogy na, akkor mi görcsösen beültetünk ide valakit, hogy pótolja Janit. Nem is lehet, nem is akarjuk, nyilván az, úgy, abban a formában olyan volt, most új fejezet indul.

– idézi Sebestyén Balázst a 24.hu. Alekoszról tehát le kell mondani, de lehetséges, hogy egy női hanggal közösen ébresztik majd az országot.

Mindeközben Vadon Jani kiélvezte a reggeli kelést, az ágyból jelentkezett be közösségi oldalán, azzal a szöveggel, hogy

Mindjárt 9, ideje felkelni…

A posztot itt lehet megtekinteni.

Címlapkép: Facebook/Balázsék oldala

Ez is érdekelhet

képcím

Balázsék: Ráskó Eszter veszi át Vadon Jani helyét

képcím

Nagy Alekosz már be is jelentkezett Vadon Jani helyére

képcím

Vadon Jani 15 év után otthagyja Balázsékat