Kiderült, mi okozta Benke László halálát

Lagzi Lajcsi brutális életbiztosítást kötött, Meghan Markle új, szimbolikus gyűrűt visel, Rékasi Károly fia nagy lehetőség előtt áll. Bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-06-11 12:37

Forrás: YouTube/ Benke Laci bacsi

Kiderült, milyen betegségben hunyt el Benke Laci bácsi

Péntekesen este derült ki, hogy 70 éves korában távozott az élők sorából a tévéből népszerűvé vált mesterszakács, Benke László. Azt eddig is tudtuk, hogy Laci bácsi már hosszú ideje betegeskedett, arról azonban, hogy pontosan mi okozta halálát, mostanáig nem írtak a lapok. A részleteket minderről ebben a cikkben olvashatod el.

Fotók tanúsítják, hogy igaza lehet Marilyn Monroe barátnőjének, és a díva tényleg terhes lett szeretőjétől

Nagyon határozottan gömbölyödő hasat villantott Marilyn Monroe azokon a képeken, amelyeket Freida Hull lőtt az akkor 34 éves színésznőről a New York-i Fox stúdió előtt. A képek tulajdonosa állítja, hogy Monroe a felvételek készítése idején 4 hónapos terhes volt. A pletykák szerint nem is akárkitől, ugyanis habár Arthur Miller író felesége volt, a baba állítólag hasonlóan híres szeretőjétől fogant. A fotókat és a szerető nevét ide kattintva  nézheted meg.

Galambos Lajos brutális életbiztosítást kötött

Nem lehetünk elég óvatosak

– magyarázza döntését Galambos Lajos, aki halálosan komolyan vette az intelmet, és elképesztő összegű biztosítást kötött saját magára.

Ezért visel Meghan Markle új gyűrűt

Fotó: Samir Hussein/Samir Hussein/WireImage

A kis Archie bemutatása óta Meghan Markle először lépett a nyilvánosság elé hivatalos esemény keretében. És a rajongók máris kiszúrtak a hercegnőn valami érdekes apróságot: eljegyzési- és karikagyűrűje mellett új gyűrűt visel. Az ékszer nem csak úgy, díszként fityeg az ujján, komoly jelentése van. Ha érdekel, mi az, ezt a cikket olvasd el.

Egy fecske nem csinál nyarat, de a bikinis Zimány Linda igen

Nem tudjuk, ügyvédjelöltként hogyan van ideje Zimány Lindának nyaralni, de szerencsére még arra is ráér, hogy kalandjait folyamatosan közvetítse az Instáján. Hála ennek, mindenki megcsodálhatja a jogász formás fenekét és kerek dekoltázsát ezeken a Cipruson készített fényképeken.

Komoly feladatra vállalkozik Rékasi Károly fia

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Itt éppen a hűdenagyon-nagyon laza Rékasit alakítom 😁😄😎 #laza #tavasz #bakancs #lánc

Rékasi Zsigmond (@zzzigy) által megosztott bejegyzés,

Rékasi Zsigmond művészete eddig slam poetry verseiben teljesedett ki, a 17 éves gimnazista azonban most már szintet lép, és gigászi feladatra készül. A projektje édesapján kívül több más ismert embertől kapott lelkes dícséretet, valamint ígéretet a közreműködésre.

“Laár Andris vállával sajnos nagyobb problémák vannak, mint az a baleset után tűnt”

A fenti idézet a KFT zenekar Facebook-oldalán olvasható egy bejegyzésben, melyben részletesen beszámolnak Laár András nem túl jó egészségi állapotáról, és egyben arról, hogyan érinti nyári fellépéseit a májusban elszenvedett autóbalesete. A részletekért ezt a cikket olvasd el.