Kiemelt Hírek 2019. június 11.

Kiderült, mi okozta Benke László halálát

Startlap Kiemelt Hírek 2019. június 11.
Lagzi Lajcsi brutális életbiztosítást kötött, Meghan Markle új, szimbolikus gyűrűt visel, Rékasi Károly fia nagy lehetőség előtt áll. Bulvárösszefoglaló.

Kiderült, milyen betegségben hunyt el Benke Laci bácsi

Péntekesen este derült ki, hogy 70 éves korában távozott az élők sorából a tévéből népszerűvé vált mesterszakács, Benke László. Azt eddig is tudtuk, hogy Laci bácsi már hosszú ideje betegeskedett, arról azonban, hogy pontosan mi okozta halálát, mostanáig nem írtak a lapok. A részleteket minderről ebben a cikkben olvashatod el.

Fotók tanúsítják, hogy igaza lehet Marilyn Monroe barátnőjének, és a díva tényleg terhes lett szeretőjétől

Nagyon határozottan gömbölyödő hasat villantott Marilyn Monroe azokon a képeken, amelyeket Freida Hull lőtt az akkor 34 éves színésznőről a New York-i Fox stúdió előtt. A képek tulajdonosa állítja, hogy Monroe a felvételek készítése idején 4 hónapos terhes volt. A pletykák szerint nem is akárkitől, ugyanis habár Arthur Miller író felesége volt, a baba állítólag hasonlóan híres szeretőjétől fogant. A fotókat és a szerető nevét ide kattintva  nézheted meg.

Galambos Lajos brutális életbiztosítást kötött

Nem lehetünk elég óvatosak

– magyarázza döntését Galambos Lajos, aki halálosan komolyan vette az intelmet, és elképesztő összegű biztosítást kötött saját magára.

Ezért visel Meghan Markle új gyűrűt

Fotó: Samir Hussein/Samir Hussein/WireImage

A kis Archie bemutatása óta Meghan Markle először lépett a nyilvánosság elé hivatalos esemény keretében. És a rajongók máris kiszúrtak a hercegnőn valami érdekes apróságot: eljegyzési- és karikagyűrűje mellett új gyűrűt visel. Az ékszer nem csak úgy, díszként fityeg az ujján, komoly jelentése van. Ha érdekel, mi az, ezt a cikket olvasd el.

Egy fecske nem csinál nyarat, de a bikinis Zimány Linda igen

Nem tudjuk, ügyvédjelöltként hogyan van ideje Zimány Lindának nyaralni, de szerencsére még arra is ráér, hogy kalandjait folyamatosan közvetítse az Instáján. Hála ennek, mindenki megcsodálhatja a jogász formás fenekét és kerek dekoltázsát ezeken a Cipruson készített fényképeken.

Komoly feladatra vállalkozik Rékasi Károly fia

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Itt éppen a hűdenagyon-nagyon laza Rékasit alakítom 😁😄😎 #laza #tavasz #bakancs #lánc

Rékasi Zsigmond (@zzzigy) által megosztott bejegyzés,

Rékasi Zsigmond művészete eddig slam poetry verseiben teljesedett ki, a 17 éves gimnazista azonban most már szintet lép, és gigászi feladatra készül. A projektje édesapján kívül több más ismert embertől kapott lelkes dícséretet, valamint ígéretet a közreműködésre.

“Laár Andris vállával sajnos nagyobb problémák vannak, mint az a baleset után tűnt”

A fenti idézet a KFT zenekar Facebook-oldalán olvasható egy bejegyzésben, melyben részletesen beszámolnak Laár András nem túl jó egészségi állapotáról, és egyben arról, hogyan érinti nyári fellépéseit a májusban elszenvedett autóbalesete. A részletekért ezt a cikket olvasd el.

Keresés az oldalon