Béres Alexandra a Schobert Norbi-ügyben: „Nekem nincsenek titkaim”

Startlap - Startlap
Schobert azt mondta, hazugságvizsgálóra kötné Alexandrát, a fitneszlady felháborodott a nemtelen vádak miatt, és pontot tenne az ügy végére. Bulvárösszefoglaló.

Megszólalt Béres Alexandra a Schobert Norbi-ügy kapcsán: „Nekem nincsenek titkaim”

A napokban Béres Alexandrát azzal vádolták meg, hogy ő áll a Schobert Norbertéket gyalázó Facebook-csoport mögött. A Fókusz riportjában Schobert azt mondta, szívesen hazugságvizsgálóra kötné Alexandrát. A fitneszlady pedig megírta:

Fel vagyok háborodva a nemtelen vádak miatt. De nekem nincsenek titkaim

Innen kiderül, Alexandra hogyan szeretné rendezni az ügyet.

Hazai és külföldi hírességek is buliznak a Sziget Fesztiválon

  • Elképesztő magasságokban járnak a Sziget-árak, amiken Kárpáti Rebeka is elképedt. A műsorvezető 7000 forintot fizetett két adag sült krumpliért. Íme.
  • Timothée Chalamet is kilátogatott a Sziget első napjára. Budapesten forgatják ugyanis a Dűne című filmsorozat második részét, a felvételek között a színész bulizott egy kicsit. Fotó itt.
  • Tolvai Reni meglehetősen látványos sminkkel és hajjal bulizott Dua Lipa koncertjén. Ha érdekel, ide kattints a fotóért. 

Ezért nem kellett Shane Tusup a Dancing with the Stars műsorába

Blikk értesülései szerint az amerikai úszóedző, Shane Tusup is a TV2 táncos műsorában szerepelhetett volna. Tusup lelkesen vetette bele magát az egyeztetésekbe, a tárgyalások azonban megszakadtak. A vélhető okokról itt írnak.

Aggódnak barátai Molnár Gusztávért

„Nagy sebességgel halad lefelé a lejtőn, aggódom érte, mert ebből a gödörből szerintem egyedül nem tud kimászni, de az elvonót is csak tologatja” – mondta egy a neve elhallgatását kérő ismerős. Bővebben

 Rácz Jenő találkozott Polgár Judittal, autogramot is kért tőle

A sztárséf éttermébe látogatott Polgár Judit nemzetközi sakknagymester, akivel Rácz Jenő nemcsak közös képet készített, de aláírást is kért tőle. Hogy mit írt még a sakkozó a séfnek, kiderül itt.

Meghatóan búcsúzott Olivia Newton-John férje

Fotó: Chris Delmas / AFP

Oliviával az egymás iránt érzett szeretetünk túlszárnyalta minden képzeletünket.

– írta John Easterling az elhunyt színésznő Instagram-oldalán. Később úgy folytatta, hogy Newton-John gyógyító volt, aki az ének, a szavak és az érintés módszerével gondoskodott másokról. A megható búcsúlevél ebben a cikkben olvasható.

Zimány Linda a tánccal a szerelmet is bevonzaná

Már nem titok, hogy visszatér a képernyőre Zimány Linda, akit legutóbb öt évvel ezelőtt, a Nagy Duettben láthattunk utoljára. Azt mondta, azért vállalta el a Dancing with the Stars-t, mert abban bízik, hogy “kicsit vissza tudja nyerni a régi kis Lindát, hiszen az utóbbi időben eléggé bezárkózott.” A modell további álmairól és vágyairól itt olvashatsz.

Horváth Éva talicskát fogva illusztrálta, hogy telt a napja

A modell kertjét az édesapja gondozta, míg Horváth Éváék Balin voltak, ám visszaérkezése óta sok időt tölt a növények gondozásával és a termények szüretelésével. Legutóbb fürdőruhában kertészkedett, a végeredményt követőivel is megosztotta. Ha érdekel, kattints ide a fotóért.

Címlapkép: Birton Szabolcs / Central Médiacsoport / Central

Ez is érdekelhet

képcím

Ő nyerte az első aranyat a budapesti atlétikai világbajnokságon...

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...