Lilu a kata-törvényről: "Akkor mi a francnak ide Európa legnagyobb tűzijátéka?"

Startlap - Startlap
"Írók, pedagógusok, színészek, grafikusok… focizni kellett volna!" Bulvárösszefoglaló.

Lilu a kata-törvényről: “Akkor mi a francnak ide Európa legnagyobb tűzijátéka?”

A műsorvezető – aki a magyar hírességek döntő többségével ellentétben fontos ügyekre is kitér a közösségi oldalán – a kormány által szélsebesen elfogadott, állampolgárok százezreit nehéz helyzetbe hozó katás szigorításról is elmondta véleményét. Lilu ugyan nem nevezte meg, de bejegyzésében Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnökének nyilatkozatára is külön, élesen reagált. Bővebben.

Zimány Linda videón mutatta meg, hogy néz ki filterrel és filter nélkül

Zimány véleménye szerint a szóban forgó filter “rémisztő“, hozzátennénk ugyanakkor, hogy a valódi és a mesterségesen átalakított arca között nem nagyon látni különbséget. Íme a felvétel.

Zacher Gábor VV Anett erdei szeánszáról: “Ez nem olyan, hogy kicsit röhögcsélünk, ellazulunk”

Az ayahuasca nem játék

– fogalmazott a toxikológus, aki a Reggeli vendégeként mondta el, mit kell tudni az ayahuascáról, amelynek köszönhetően a Való Világ egykori szereplőjére pucéran, többszörös csonttöréssel találtak rá egy siklósi szőlőültetvényen. Zacher Gábor szavaiból kiderült, hogy VV Anettnek tulajdonképpen még szerencséje is volt, ugyanis akár benne is ragadhatott volna a hallucinációs állapotban. Bővebben.

Csuti: Meglepődtem, hogy a válásomról beszélnek a Parlamentben

RTL Klub/Sajtóklub

A családi otthonteremtési kedvezmény kapcsán már az országgyűlési képviselők is Kulcsár Edina és Szabó András válásával példálóztak. Csuti azt mondja, “még ennyi év után is” ledöbbent a helyzeten. Részletek.

Juhos József a Mestercukrászban: “Vissza kell venni az arcból”

A Konyhafőnök süteményesített változata elérkezett a döntő hetéhez, és habár Kata esett ki a keddi napon, Gábor “magabiztosságával” nagyobb problémája volt a zsűrinek. Videó.

Curtis barátja megszólalt a pletykákról: “Én és még néhányan tudjuk, hogy mi áll a háttérben”

Amit most Curtisre dobálnak, az gyakorlatilag szemenszedett hazugság

jelentette ki Kurai László üzletember, aki megerősíteni látszik Curtis napokban megosztott közleményét, amelyben cáfolta a lapokban olvasható híreket. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

Dobó Ági videón adott bepillantást esküvője legjobb pillanataiba

A modell által közzétett rövid felvétel akár az esküvő helyszínéül szolgáló kúria reklámfilmje is lehetne, mindenesetre van benne sírás, tánc, öröm, sőt, Dobó és Kis Csaba még a medencében is úszkálnak egy kicsit. Videó.

Révész Sándor ismét kórházból jelentkezett be: ódát írt a szegedi rehabilitációs központról

A Piramis énekesét egy magánintézményben kezelik, ahol napi 6-7 órán át dolgoznak vele a felépülésén. Révész Sándor mindenkinek ajánlja ezt a “csodálatos helyet”, ide a rehabilitációs centrum alapítója hívta meg, aki korábban maga is sztrókon esett át. Bővebben.

Babát vár a Keresztanyu két sztárja: “A jelmezzel ügyeskedve jól lehet ezt takarni”

RTL Klub/Sajtóklub

Kenderes Csaba és Gonda Kata több éven át csak szakmai kapcsolatban álltak, mígnem szerelemebe estek, összeköltöztek, majd tavaly nyáron hivatalosan is kimondták a boldogító igent. Arról, hogy hamarosan a szülőség is beköszönt az életükbe, Gonda Kata mesélt.

(Címlapkép: Sajtóklub/RTL Klub)

Ez is érdekelhet

képcím

Curtis: Én, ahogy eddig is, csak zenélni szeretnék, és nem...

képcím

Curtis meghívott vendég volt Orbán évértékelőjén

képcím

Pottyondy Edina úgy szúrt oda Curtisnek, hogy ki sem ejtette a...